Каша, яку ви полюбите: незвичайна вівсянка для смачного ранку
Каша, яку ви полюбите: незвичайна вівсянка для смачного ранку

Каша, яку ви полюбите: незвичайна вівсянка для смачного ранку

Вівсянка - це корисна, але не завжди улюблена страва.Однак кухар The Garden знайшла спосіб, як перетворити її на кулінарний шедевр, перед яким неможливо встояти.Секрет простий - перетворити звичайну кашу на повноцінну та збалансовану страву. Забудьте про цукор, фрукти та інші добавки, які здешевлюють смак. У цьому рецепті ми поєднуємо солону вівсянку з яйцем пашот, ніжним курячим філе, ароматними печерицями, в'яленими томатами та свіжим шпинатом. Завершують композицію мікрогрін та зелена олія, які додають страві не лише смаку, а й довершеного вигляду, пише Gazeta.uaЦей сніданок - це справжня знахідка для тих, хто хоче поєднати користь і смак.Час приготування: 20 хв.Порція: на 1 особу1/2 склянки вівсяних пластівців1 склянка води або бульйону1 яйце100 г відвареного або запеченого курячого філе50 г печериць3-4 в'ялені томатижменя свіжого шпинатусіль, перець за смакомкілька крапель зеленої олії (олії петрушки або іншої зелені)мікрогрін для прикрасиКаша: відваріть вівсянку на воді або бульйоні. Посоліть за смаком.Начинка: наріжте печериці та обсмажте їх на сухій сковороді до золотистої скоринки. Відварене куряче філе наріжте кубиками. В'ялені томати також подрібніть.Яйце пашот: у киплячу воду обережно опустіть яйце на 3-4 хв.Збірка: у тарілку викладіть готову вівсянку. Зверху розкладіть шматочки курки, печериці, в'ялені томати та листя шпинату. Посередині покладіть яйце пашот.Фініш: полийте страву зеленою олією та прикрасьте мікрогріном.Подавайте страву негайно, поки яйце ще тепле. Цей сніданок наситить вас надовго і подарує справжнє гастрономічне задоволення.

Джерело матеріала
loader