Насолода з першого шматка: засолюємо червону рибу за 5 хвилин і з 3 інгредієнтів
Насолода з першого шматка: засолюємо червону рибу за 5 хвилин і з 3 інгредієнтів

Насолода з першого шматка: засолюємо червону рибу за 5 хвилин і з 3 інгредієнтів

Тільки уявіть, як зранку кладете ароматні слайси на хрусткі тости з авокадо. Уявили? Тепер дізнайтеся, як швидко засолити рибу, щоб смакувати її вже на сніданок, пише 24 Канал з посиланням на Arguments.

Як швидко й смачно засолити червону рибу?

  • Час: 5 хвилин (8 годин на засолювання)
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 300 грамів риби;
– 1 столова ложка солі;
– 2 чайні ложки цукру.

Приготування:

  1. Помийте рибу, просушіть паперовими рушниками або серветками.
  2. Змішайте сіль з цукром. Візьміть рибу й гарненько натріть соляно-цукровою сумішшю.
  3. Тоді покладіть її у контейнер з кришкою шкіркою доверху. Накрийте харчовою плівкою рибу, а не сам контейнер.
  4. На плівку поставте щось важке, можна набрати у банку 0,5 літра води, щоб риба побула під пресом хоч 2 години. Поставте у холодильник.
  5. Після того зніміть банку й закрийте контейнер кришкою. Риба буде готова через 8 годин.

Смачного!

Як приготувати намазку зі смаком червоної ікри?

Намазка зі смаком червоної ікри стрімко набирає популярності як вдалий варіант для намазування тостів і бутербродів. Вона здатна урізноманітнити повсякденну їжу та слугувати приємним сюрпризом для гостей під час святкових заходів.

До складу спреду входять оселедець, морква, плавлений сир та цибуля, змішані у блендері до однорідної маси. Готовий продукт імітує смак червоної ікри.

Джерело матеріала
loader
loader