Аромат, що зведе з розуму сусідів: печені яблука за 15 хвилин
Аромат, що зведе з розуму сусідів: печені яблука за 15 хвилин

Аромат, що зведе з розуму сусідів: печені яблука за 15 хвилин

Десерт, що прикрасить собою будь-який стіл

Яблука — це універсальний фрукт, який здавна використовують у кулінарії для приготування десертів, випічки, компотів та мочених яблук. З них роблять соки, джеми, цукати, а також ароматні запечені страви.

Сьогодні ми пропонуємо простий і швидкий рецепт печених яблук, який нагадує дитинство та ідеально підходить для легкого десерту. Усього кілька кроків — і у вас на столі ароматні яблука з горіхами та медом, готові радувати смак. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "diana_miroshnikova".

Як приготувати печені яблука за 15 хвилин

Інгредієнти:

  • яблука – 4 шт.;
  • горіхи – 50 г;
  • сухофрукти (за бажанням) – 50 г;
  • мед – 2 ст. л.;
  • кориця – 1 ч. л.;

Спосіб приготування:

  1. Вимити яблука та розрізати навпіл, видалити серцевину.
  2. Викласти яблука на деко, застелене пергаментом, зрізом догори.
  3. Посипати яблука корицею та додати горіхи і сухофрукти у серцевину.
  4. Полити яблука медом.
  5. Розігріти духовку до 180 °C і запікати яблука 15 хвилин.
  6. Дістати яблука з духовки, трохи охолодити та подавати до столу.
Джерело матеріала
loader
loader