/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F733779bcc8c7383b6ae30d065d671198.jpg)
Швидка і дуже смачна страва: рецепт салату Венеція
Рецепт шикарного салату як і на щодень, так і на святковий стіл.
Час приготування: 5 хв
Час на підготовку: 2 хв
Порції 5-6 порції
Кухня Інтернаціональна
Салат - універсальна страва, яку можна готувати як і до вечері, так і на свято. Але після літнього сезону банальний салат з нарізаних овочів зі сметаною вже не хочеться їсти.
У такому випадку можна взяти до уваги рецепт легендарного салату Венеція. Ним, як дізнався Главред, на своїй сторінці у TikTok поділилася українська блогерка під ніком foodblog_kristi.
Салат Венеція - рецепт
Інгредієнти:
Для салату Венеція треба нарізати смужками ковбасу та огірок. Висипаємо їх у миску, додаємо туди моркву по-корейськи та консервовану кукурудзу.
Натираємо на тертці твердий сир і додаємо у миску. Перчимо усі інгредієнти за смаком та заправляємо салат майонезом.
Смачного!
Дивіться відео, як приготувати салат Венеція:
@foodblog_kristi Салат Венеція ? Інгредієнти: •копчена ковбаса 200 г •морква по-корейськи 150 г •огірок 150 г •консервована кукурудза 200 г •твердий сир 150 г •майонез "Провансаль" Щедро •чорний мелений перець Смачного! #салат#салатсколбасой#рецепт♬ оригінальний звук - FIЇNKA
Вас може зацікавити:

