Швидка і дуже смачна страва: рецепт салату Венеція
Швидка і дуже смачна страва: рецепт салату Венеція

Швидка і дуже смачна страва: рецепт салату Венеція

Рецепт шикарного салату як і на щодень, так і на святковий стіл.
Час приготування:
5 хв
Час на підготовку:
2 хв
Порції
5-6 порції
Кухня
Інтернаціональна

Салат - універсальна страва, яку можна готувати як і до вечері, так і на свято. Але після літнього сезону банальний салат з нарізаних овочів зі сметаною вже не хочеться їсти.

У такому випадку можна взяти до уваги рецепт легендарного салату Венеція. Ним, як дізнався Главред, на своїй сторінці у TikTok поділилася українська блогерка під ніком foodblog_kristi.

Салат Венеція - рецепт

Інгредієнти:

Для салату Венеція треба нарізати смужками ковбасу та огірок. Висипаємо їх у миску, додаємо туди моркву по-корейськи та консервовану кукурудзу.

Натираємо на тертці твердий сир і додаємо у миску. Перчимо усі інгредієнти за смаком та заправляємо салат майонезом.

Смачного!

Дивіться відео, як приготувати салат Венеція:

@foodblog_kristi Салат Венеція ? Інгредієнти: •копчена ковбаса 200 г •морква по-корейськи 150 г •огірок 150 г •консервована кукурудза 200 г •твердий сир 150 г •майонез "Провансаль" Щедро •чорний мелений перець Смачного! #салат#салатсколбасой#рецепт♬ оригінальний звук - FIЇNKA

Вас може зацікавити:

Про джерело: foodblog_kristi

foodblog_kristi - популярна українська кулінарна блогерка в соцмережі Instagram, яка ділиться своїми улюбленими перевіреними рецептами. На foodblog_kristi підписані понад 40 тисяч користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader
loader