/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fd13c2b865820e4949a3efaf8ad4e16b3.jpg)
Подарунок для смаку та тіла: намазка з червоної квасолі, рецепт якої у вас випитуватимуть
Намазка з квасолі – це знахідка, за яку ви будете собі вдячними, а рідні – й поготів. З крекерами, в корзинках, з улюбленим хлібом – вона однаково добре смакує зі всім, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Prakty kulinarni.
Як зробити квасолеву пасту?
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 2 банки червоної квасолі;
– 1 чайна ложка сушеного чебрецю;
– 2 – 3 зубчики часнику;
– 250 мілілітрів води;
– 2 – 3 столові ложки лимонного соку;
– 3 столові ложки подрібненої петрушки;
– сіль або соєвий соус до смаку.
Приготування:
- Ретельно промийте квасолю. Цибулю та часник наріжте дрібно.
- На сковороду налийте столову ложку оливкової олії, розігрійте й обсмажте цибулю до м’якого стану та легкого прозорого відтінку.
- Додайте часник і квасолю, приправте чебрецем.
- Влийте трохи води, посоліть або використайте соєвий соус. Готуйте, доки рідина повністю не випарується. Зніміть із плити й дайте охолонути.
- Перекладіть суміш у миску, додайте залишок оливкової олії та сік лимона. Подрібніть усе ручним блендером до кремоподібної консистенції.
- Зберігати можна в холодильнику до трьох днів.
Як швидко зварити квасолю?
Якщо маєте власну квасолю – чудово, залишилося лише її зварити. Є секрет, який прискорить процес у рази.
Після закипання води просто додайте трішки соди, буквально на кінчику ножа. Цей секрет дозволить зварити квасолю значно швидше, ніж зазвичай, розповідає портал Food and Mood.
Який перекус варто спробувати?
Італійські брускети з томатом стануть простим рішенням на кожен день, які додадуть будням трішки свята.
А ще обовʼязково заготуйте у холодильнику салат "за дві копійки" – попри дешеві інгредієнти він смакує дуже добре.

