Насолода без зусиль: готуємо варення на сковороді – підійде будь-яка ягода чи фрукт
Насолода без зусиль: готуємо варення на сковороді – підійде будь-яка ягода чи фрукт

Насолода без зусиль: готуємо варення на сковороді – підійде будь-яка ягода чи фрукт

Тепер вам не потрібно витрачати багато часу та зусиль, щоб насолодитися ароматом та смаком улюблених ягід взимку. Суха пательня, цукор, продукти та кілька хвилин – ось і все, що вам потрібно, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Cookpad.

Як зробити варення з абрикос на пательні?

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 10

Інгредієнти:
– 2 кілограми абрикос;
– 2 кілограми цукру;
– 1 чайна ложка лимонної кислоти.

Приготування:

  1. Абрикоси миємо, нарізаємо половинками або меншими шматочками.
  2. Кладемо на суху пательню та смажимо 7 – 8 хвилин.
  3. Потім додаємо цукор, добре перемішуємо та варимо ще стільки ж часу.
  4. Розливаємо гарячим по стерилізованих банках і одразу закриваємо.

Смачного!

Як готувати варення з ягід на сковорідці?

На сковороді можна приготувати варення з будь-яких фруктів або ягід. Принцип той самий: помити, посмажити на сковороді до 8 хвилин, потім додати цукор та дрібку лимонної кислоти. Варити до загустіння.

Перевага такого варення – простота при повному збереженні смаку, йдеться у TikTok natalxlesl5.

Яке варення повинно бути у кожній коморі?

  • Так само на сковороді ви можете приготувати ароматне варення з груш.
  • Цей смаколик ідеально доповнить будь-який десерт.
  • За бажання пропорції цукру можна регулювати.
Джерело матеріала
loader
loader