Навіть на святковому столі їх зʼїдають першими: як зробити знамениті бутерброди по-італійськи
Навіть на святковому столі їх зʼїдають першими: як зробити знамениті бутерброди по-італійськи

Навіть на святковому столі їх зʼїдають першими: як зробити знамениті бутерброди по-італійськи

Італійські господині намагаються перетворити на шедевр усе, що потрапляє до їхніх рук, навіть якщо йдеться про елементарні бутерброди з рибними консервами. 24 Канал пропонує перейняти цей досвід за рецептом порталу Shuba.

Як приготувати бутерброди по-італійськи?

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 4 скибки батона;
– 170 грамів рибних консервів;
– 60 грамів маринованих грибів;
– 4 слайси сиру;
– 1 цибуля-порей;
– 1 томат;
– 40 грамів вершкового масла;
– сіль та перець до смаку;
– кінза та петрушка до смаку.

Приготування:

  1. Скибки батона змастіть вершковим маслом.
  2. Рибу розімніть виделкою до пастоподібного стану. Гриби та вимитий помідор наріжте дрібними шматочками.
  3. Цибулю очистіть і теж подрібніть. З’єднайте рибу з овочами, додайте сіль і перець, добре перемішайте.
  4. Отриману суміш рівномірно розподіліть на шматочках батона, зверху викладіть по скибочці сиру.
  5. Перекладіть бутерброди на деко та запікайте в духовці при 180 градусах близько 5 – 7 хвилин, доки сир не підрум’яниться.
  6. Готові гарячі бутерброди дістаньте з духовки й прикрасьте свіжою петрушкою.

Яка ще італійська закуска може здивувати?

Поки триває сезон гарбуза, ви просто повинні спробувати це поєднання з прошуто. Просто запікаємо гарбуз, нарізаємо скибками, до смаку посипаємо травами чи спеціями і загортаємо у прошуто.

Ця закуска стане відкриттям навіть для досвідчених господинь, розповідає сторінка "Кухня Валентини" у Facebook,

Що подати до бутербродів?

  • Паралельно ви легко можете приготувати улюблений салат з крабових паличок.
  • Він потребує найпростіших інгредієнтів та завжди тішить своїм смаком.
Джерело матеріала
loader
loader