/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F454%2Fdb31685b1fe843a23fe48cd70a570e74.jpg)
Страви з 0% м'яса. У Києві відкрився перший в Україні та східній Європі "зелений" KFC
Ресторан позиціонується як вегетаріанський, із використанням молочних продуктів і яєць. Готують тут на основі мікопротеїну – білкового продукту з гриба, багатого на клітковину, без холестерину та з меншим вуглецевим слідом, ніж м’ясо.
У меню – адаптовані класичні страви KFC, як-от «Веджі бургер» і «Веджі твістер», а також нові позиції, зокрема рисбокс із веджі-стрипсами та салати.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F454%2Fb295a81a30f0544701d1c355518a2684.jpg)
Дизайн ресторану виконаний у зеленій гамі з рослинними мотивами, а на фасаді розміщено напис «100% смаку. 0% курки» замість традиційного логотипа. Відкриття власники пояснюють зростанням попиту на рослинні альтернативи.
Поява «зеленого» KFC одразу викликала бурхливу реакцію у соцмережах.
Киянин Денис Безлюдько пожартував: «Цей KFC зламався, несіть наступний», і запропонував перейменувати його на KFM (Kentucky Fried Mushrooms).
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F454%2Fd2f95931218bc3bb304033895f21099d.jpg)
У коментарях користувачі запитують, чи можна в меню знайти «нормальне м’ясо», водночас визнаючи, що такий формат є сміливим маркетинговим кроком і може зацікавити нову аудиторію. Є й такі, шо заявляють про свої порушені права через те, що не знайшли у ресторані звичної курки.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F454%2F0cd84d599e0c29689b5bd11430f0ef99.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F454%2F6103935a187fc39ca70df14e0389eb59.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F454%2F98717098b7b4296b55b734b81e6bed36.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F454%2F0ead7821e932bc7f9cbdf48820cfdcfb.jpg)

