/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fafb543a6d2ba89564bc973197616d9f3.png)
Торти в банках по 0,5 л прямо на плиті — майже таємний спосіб десертів, який мало хто знає, але вартий того, щоб спробувати
Торт в банці: рецепт (фото з сайту "Добрі новини"
Для багатьох господинь такий спосіб може здатися незвичним, але насправді він неймовірно зручний. А рецептом поділилися на сайті “Добрі новини”.
Інгредієнти
- яйце
- 1 шт.
- сіль
- дрібка
- цукор
- ½ ст. ложки
- натуральний йогурт
- 60 г
- рисове борошно
- 40 г
- ваніль
- дрібка
- какао-порошок
- 10 г
- горіхи, заморожені ягоди, сухофрукти, свіжі фрукти
- за бажанням
Процес приготування:
-
Візьміть чисті півлітрові банки. У кожну банку розбийте по одному яйцю, додайте дрібку солі та ½ ст. л. цукру. Інгредієнти мають бути кімнатної температури. Маленьким вінчиком або виделкою збийте яйця з цукром та сіллю до однорідності.
-
Додайте в банку 60 г натурального йогурту (або сметани) та перемішайте. Всипте 40 г рисового борошна і 1 г цукру. Перемішайте виделкою до однорідного тіста.
-
Для ванільного торта додайте дрібку ванілі. Для шоколадного — 10 г какао. За бажанням можна додати горіхи, ягоди або фрукти.
-
На дно каструлі покладіть рушничок або серветку, поставте банки та налийте гарячу воду так, щоб вона була на 1 см вище вмісту банок. Накрийте каструлю кришкою, доведіть воду до кипіння, потім зменшіть нагрів. Варіть порційні тортики близько 20 хвилин. Проткніть десерт зубочисткою. Якщо вона суха — десерт готовий. Дайте банкам трохи охолонути. Прикрасьте свіжими фруктами, збитими вершками, горіхами, згущівкою або комбінуйте варіанти на свій смак.
Смачного!
САУ «Богдана» / © commons.wikimedia.orgЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

