Від хліба до біотехнологій. Дріжджі стають новою опорою харчової галузі
Від хліба до біотехнологій. Дріжджі стають новою опорою харчової галузі

Від хліба до біотехнологій. Дріжджі стають новою опорою харчової галузі

Сьогодні дріжджі формують нові індустрії за межами традиційного виробництва. Ринок змінюється – і це не лише виклик, а й шанс для України та світу переосмислити роль дріжджів.

Український ринок дріжджів щороку скорочується на 3-5%. Війна посилила спад – через еміграцію людей стало менше, а отже – знизилося споживання хліба. Водночас проблема не нова – і тенденція триває понад 20 років.

Щоб прочитати цей матеріал, підпишіться на LIGA PRO
Вже маєте LIGA PRO? Авторизуйтесь

Хочете стати колумністом LIGA.net – пишіть нам на пошту. Але спершу, будь ласка, ознайомтесь із нашими вимогами до колонок.

Статті, що публікуються в розділі "Думки", відображають точку зору автора і можуть не збігатися з позицією редакції LIGA.net
Джерело матеріала
loader
loader