Яблучний брауні, який тане в роті: простий рецепт надзвичайно смачного десерту
Яблучний брауні, який тане в роті: простий рецепт надзвичайно смачного десерту

Яблучний брауні, який тане в роті: простий рецепт надзвичайно смачного десерту

Брауні. / © foodnetwork.com

Осінь - це сезон яблук. Отже - час готувати ароматну випічку. Ідеальне поєднання та безпрограшний варіант - яблук та шоколаду.

ТСН.ua підготував рецепт яблучного брауні від кулінара Євгена Клопотенка.

Інгредієнти

  • 700 г яблук

  • 4 яйця

  • 3 ст. л. цукру

  • 10 г ванільного цукру

  • 30 г масла

  • 2 ст. л. борошна

  • 1 ст. л. какао

  • 1 ч. л. розпушувача

  • дрібка солі

  • 85 г темного шоколаду

  • вершкове масло для змащування форми

  • борошно для підготовки форми

Приготування

  1. Почистьте яблука, видаліть серцевину та поріжте кубиком. Паралельно розтопіть вершкове масло.

  2. Викладіть яблука у блендер з чашею, додайте яйця, цукор і ванільний цукор та розтоплене масло Збийте масу до однорідності.

  3. Перелийте отриману масу у миску, додайте просіяне борошно, какао, розпушувач, дрібку солі. Добре перемішайте.

  4. Розтопіть на водяній бані шоколад та вмішайте його у тісто. Маса має бути однорідною.

  5. Форму для випікання змастіть маслом та присипте борошном. Викладіть тісто та рівномірно розподіліть його.

  6. Випікайте брауні у заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-45 хвилин.

Володимир Зеленський / © Associated Press

Читати публікацію повністю →

Ульф Крістерссон / © Скріншот

Читати публікацію повністю →

Алісія Сільверстоун / © Associated Press

Читати публікацію повністю →

Маша Єфросиніна з чоловіком / © instagram.com/mashaefrosinina

Читати публікацію повністю →

Джерело матеріала
loader
loader