/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F64c64e720c9a91faa316856ade11a63f.jpg)
Яблучний брауні, який тане в роті: простий рецепт надзвичайно смачного десерту
Брауні. / © foodnetwork.com
Осінь - це сезон яблук. Отже - час готувати ароматну випічку. Ідеальне поєднання та безпрограшний варіант - яблук та шоколаду.
ТСН.ua підготував рецепт яблучного брауні від кулінара Євгена Клопотенка.
Інгредієнти
-
700 г яблук
-
4 яйця
-
3 ст. л. цукру
-
10 г ванільного цукру
-
30 г масла
-
2 ст. л. борошна
-
1 ст. л. какао
-
1 ч. л. розпушувача
-
дрібка солі
-
85 г темного шоколаду
-
вершкове масло для змащування форми
-
борошно для підготовки форми
Приготування
-
Почистьте яблука, видаліть серцевину та поріжте кубиком. Паралельно розтопіть вершкове масло.
-
Викладіть яблука у блендер з чашею, додайте яйця, цукор і ванільний цукор та розтоплене масло Збийте масу до однорідності.
-
Перелийте отриману масу у миску, додайте просіяне борошно, какао, розпушувач, дрібку солі. Добре перемішайте.
-
Розтопіть на водяній бані шоколад та вмішайте його у тісто. Маса має бути однорідною.
-
Форму для випікання змастіть маслом та присипте борошном. Викладіть тісто та рівномірно розподіліть його.
-
Випікайте брауні у заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-45 хвилин.
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

