/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F89fe7fb28097b3065e4185f7dc89a6d1.jpg)
Як приготувати ідеальний сніданок з яєць: більшість припускаються однієї помилки
Ви дізнаєтеся:
З яєць можна приготувати чимало страв, особливо на сніданок. Здається, що посмажити чи зварити яйця - справа з легких, однак не завжди вдається потішити рідних ідеальним сніданком. Іноді яйця занадто рідкі, іноді ж – пересмажені й "гумові". Щоб досягти ідеального результату, важливо знати кілька простих правил. Главред зʼясував, як приготувати смачний скрембл.
Виявляється, часто люди роблять помилки у приготуванні скремблу, пише Express.
Чому не виходить скрембл
Генрі О'Коннор, спеціаліст із кулінарії, поділився секретами, як зробити скрембл ніжним, ароматним і максимально смачним.
Найбільш поширена помилка, яка по-справжньому псує смак – залишати яйця на вогні готуватись надто довго.
Виявляється, що яйця продовжують готуватися у власному теплі.
Експерт пояснює, якщо яйця виглядають ідеально на сковороді, то до того часу, як потраплять до тарілки, вони будуть пересмажені.
Таким чином, краще знімати свій сніданок з вогню, поки вони "ще блискучі та трохи вільні".
Коли найкраще солити скембл
Існує ще одна помилка, яку деякі роблять, готуючи скрембл вдома.
Кулінарна блогерка у TikTok @karinaishere радить ніколи не приправляти яєчню занадто рано.
Відомо, що сіль руйнує білки і може зробити яйця водянистими, тому найкраще солити яйця в самому кінці.
Як приготувати ідеальний скрембл - дивіться відео:
@karinaishere Скрембл. Мішані яйця. Мішині яйця? До речі мені здається історію про мішині яйця я тут вже колись розказувала ?
♬ original sound - Каріна Костенко
Читайте також:
Про джерело: Express.co.uk
Express.co.uk — це британський новинний вебсайт, пов’язаний із газетою Daily Express, яка є однією з найстаріших таблоїдних газет у Великій Британії. Сайт належить до медіакомпанії Reach PLC, яка також володіє іншими популярними виданнями, такими як Daily Mirror та Daily Star.

