/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F57460422747b94f4546f07f9ca1fa261.jpg)
На смак як бабусині: рецепт лінивих пиріжків з яйцем і цибулею без ліпки
Пиріжки - страва з дитинства, яку багато хто любить. Але приготувати пиріжки, як у бабусі, не так просто. Однак можна зробити ліниві пиріжки, які нічим не поступаються у смаку класичному рецепту.
Главред дізнався, як посмажити дуже смачні пиріжки з яйцем та цибулею. Про це у TikTok pollicooking розповіла українська блогерка Поліна.
Ліниві пиріжки - рецепт
Інгредієнти:
У мисці перемішуємо кефір, сіль, цукор та одне яйце. Далі у масу додаємо соду та борошно. Замішуємо тісто. Наступним кроком треба підготувати начинку, а саме зварити та натерти на крупній тертці три яйця, а також дрібно нарізати цибулю.
Вимішуємо тісто з начинкою, після чого смажимо на розігрітій сковорідці з олією на невеликому вогні пиріжки до золотистої скоринки з обох боків.
Смачного!
Дивіться відео, як приготувати ліниві пиріжки:
@pollicooking Ліниві пиріжки з яйцем та цибулею • 400 мл кефіру @go_karpaty • 1 ч.л цукру • 0,5 ч.л солі • 1 яйце • 300 г борошна • 3 варених яйця • зелена цибуля Для тіста рекомендую використовувати ложковий кефір від @go_karpaty Він має густу консистенцію, яка ідеально підходить для цього рецепту. До кефіру кімнатної температури додаємо сіль, цукор, соду та яйце, перемішуємо та всипаємо борошно. Замішуємо тісто конститенції як на відео. Відварені яйця натираємо на терці, а зелену цибульку дрібно нарізаємо. Додаємо до тіста та перемішуємо. Смажимо пиріжки на добре розігрітій пательні з олією на невисокому вогні до золотистої скоринки з обох сторін. До речі, Ложковий кефір ҐоКарпати – це унікальний продукт два в одному. Його можна їсти ложкою прямо з пляшки, або ж збовтати та пити з улюбленої чашки. А ще він дуже смачний! Смачного❤️
♬ оригінальний звук - Polinochka
Вас може зацікавити:

