Пиріжки, як у бабусі: секрети, щоб не пили олію і не черствіли наступного дня
Пиріжки, як у бабусі: секрети, щоб не пили олію і не черствіли наступного дня

Пиріжки, як у бабусі: секрети, щоб не пили олію і не черствіли наступного дня

Головні проблеми при приготуванні смажених пиріжків – вбирання олії та швидке зачерствіння. Як їх уникнути – розповідає 24 Канал з посиланням на ютуб-канал LOZOVSKI.

Як зробити пиріжки, щоб не вбирали олію?

Перша підказка – додати трішки олії в тісто. Достатньо чайної або столової ложки олії ні кілограм борошна, аби при смаженні утворився захисний барʼєр.

Ще одна підказка – смажити пиріжки в добре розігрітій олії. Вона не повинна диміти, але при контакті з тістом одразу повинна виникнути реакція смаження.

Пиріжки, як у бабусі: секрети, щоб не пили олію і не черствіли наступного дня - Фото 1

Смажені пиріжки – це особливий смак та спогади / Фото Freepik

А ще важливо не "перевантажувати" сковорідку великою кількістю пиріжків – вони повинні плавати вільно і не торкатися один одного. Інакше вони знизять температуру олії – і тісто почне її вбирати, підказує портал Cookpad.

Секрети, які стануть у пригоді

  • Скоро починається сезон мандаринок – а отже, треба знати секрети, як обирати лише солодкі фрукти.

  • А якщо захочете швидко нагодувати сімʼю – то ці секретні пиріжки від досвідчених господинь стануть справжнім порятунком.

Джерело матеріала
loader
loader