/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F6769f11793929fd2325d2314c5926a18.jpg)
Пишні й рум’яні котлетки з цвітної капусти: тримають форму і зникають зі столу миттєво
Котлети з цвітної капусти: рецепт / © Pixabay
Та варто лише перетворити її на ніжні котлетки — і страва зникне зі столу швидше, ніж ви встигнете додати гарнір.
Інгредієнти
- цвітна капуста
- 2 кг
- манка
- 3 ст. ложки
- панірувальні сухарі
- 1 ст. ложка
- крохмал
- дрібка
- зелень
- за смаком
- сіль, перець
- за смаком
- олія
- для смаження
Процес приготування:
-
Розділіть цвітну капусту на окремі суцвіття, відваріть 3–4 хвилини до напівготовності та дайте повністю охолонути.
-
Подрібніть капусту виделкою, всипте манку, панірувальні сухарі, дрібно нарізану зелень, приправте сіллю й перцем, додайте дрібку крохмалю.
-
Ретельно вимісіть масу та поставте її в холодильник на 15–20 хвилин, щоб вона стала більш густою.
-
Сформуйте котлетки, обкачайте їх у сухарях і посмажте з обох боків до апетитної золотавої скориночки.
Смачного!
"Манчестер Сіті" – "Боруссія Дортмунд" / © Associated PressЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

