Як швидко розморозити м’ясо — про цю хитрість мало хто знає
Як швидко розморозити м’ясо — про цю хитрість мало хто знає

Як швидко розморозити м’ясо — про цю хитрість мало хто знає

М’ясо / © Pixabay

Якщо ви не стигли завчасно розморозитим’ясодля приготування — існує простий та досить швидкий спосіб зробити це.

Спочатку потрібно дістати м’ясо з морозильної камери та витягнути його з пакета. Потім потрібно підігріти воду приблизно до 40°C і додати столову ложку білого цукру.

Після цього опустіть м’ясо у воду буквально на 10 хвилин.

Зазначимо, що функція розморожування є у мікрохвильовій печі — це безпечний і швидкий спосіб, хоча є кілька застережень. Експерти радять завжди спочатку переглянути інструкцію мікрохвильової печі. Якщо ви розморозили м’ясо в мікрохвильовці, одразу приготуйте його.

Разом з нерівномірним нагріванням розмороження в мікрохвильовій печі сприяє розмноженню бактерій.

Раніше ми писали навіщо додавати хліб під час варіння буряка. Про кулінарний секрет читайте у новині.

Сергій Притула, Анджеліна Джолі

Читати публікацію повністю →

Володимир Путін / © Associated Press

Читати публікацію повністю →

Чоловік розповів, що він побачив під час клінічної смерті / © iStock

Читати публікацію повністю →

Роман Сасанчин / © instagram.com/sasanchyn_official

Читати публікацію повністю →

Джерело матеріала
loader
loader