/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F6dbd0b6b59ba1105e79e0ba4cd9b7eff.jpg)
Рецепт тіста для піци з манкою: спробуєте і не пожалкуєте
Піца / © Pixabay
Рецептів приготування тіста для піциіснує не менше, ніж варіантів самої піци. Багато господинь уже давно відійшли від оригінального способу й експериментують з інгредієнтами, пишністю, смаком тіста, створюючи, власне кажучи, нові варіанти основи для найпопулярнішої страви.
Пропонуємо рецепт тіста для піци з додаванням манної крупи.
Тісто для піци
Інгредієнти:
-
вода — 250 мл
-
борошно — 400 г
-
сухі дріжджі — 7 г
-
цукор — 7 г
-
сіль — 6 г
-
оливкова олія — 30 г
-
манна крупа
Спосіб приготування:
До просіяного борошна додаємо сухі дріжджі, цукор, сіль, вливаємо теплу воду і замішуємо м’яке еластичне тісто. У процесі замісу додаємо оливкову олію і залишаємо трохи олії на кінець замісу, щоб змастити миску і тісто. Накриваємо миску харчовою плівкою і рушником і відправляємо в тепле місце на 30 хвилин. Можна розігріти духовку до 30-40 градусів і потримати тісто там.
Готове тісто ділимо на дві рівні частини, присипаємо манкою і розкачуємо в коло. Викладаємо улюблений соус і начинку.
Випікаємо в духовці, попередньо розігрітій до 200 градусів, 15-20 хвилин.
Раніше ми писали про те, як всього за 30 хв можна приготувати ароматну домашню піцу з тонким тістом, соковитим тунцем, овочами та тягучою моцарелою.
Які овочі та фрукти не варто чистити й чому / © www.freepik.com/free-photoЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

