З додаванням секретного продукту: рецепт "Шуби" по-новому, який здивує гостей
З додаванням секретного продукту: рецепт "Шуби" по-новому, який здивує гостей

З додаванням секретного продукту: рецепт "Шуби" по-новому, який здивує гостей

Так "Шубу" ви ще точного не готували.

"Оселедець під шубою" - легендарний салат, який готують на різні свята, особливо він популярний на новорічному столі. Якщо ж традиційний рецепт "Шуби" набрид, Главред пропонує приготувати цей салат з додаванням секретних інгредієнтів.

Рецептом "Шуби" по-новому поділилася Instagram-блогерка @galina.sirotyk. У цьому рецепті використовуються обсмажені овочі та яблуко.

Вам знадобиться:

Процес приготування

Спершу чистимо та натираємо моркву на великій тертці, а цибулю ріжемо дрібним кубиком. Овочі обсмажуємо на олії до золотистості.

Тим часом філе оселедця нарізаємо невеликими кубиками, а плавлений сир тремо на крупній тертці.

Далі відварюємо яйця та буряк до готовності, після чого потрібно натерти їх на тертці. Далі переходимо до секретного інгредієнта - яблук. Добре очищуємо їх від шкірки, вирізаємо серцевину та натираємо на великій тертці.

Для соусу змішуємо майонез, сметану та гірчицю в окремій мисці. Консистенція має бути такою, щоб соус легко наносився на шари.

Коли всі інгредієнти будуть готові, можна викладати салат.

Перший шар - натертий плавлений сирок.

Другий - половина засмажки та трішки соусу.

Наступний шар - оселедець.

Шар четвертий - натерте яблуко, злегка змащене соусом.

Пʼятий шар - натерті яйця. Зверху змащуємо соусом.

Шар 6 - викладаємо залишок засмажки.

Останній шар - тертий буряк. Зверху змащуємо соусом.

Смачного!

Як приготувати "Шубу" по-новому - дивіться відео:

Інші рецепти:

Про сторінку в Instagram: @galina.sirotyk

galina.sirotyk - популярний кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує цікаві рецепти вишуканих страв. На galina.sirotyk підписані понад 60 тисяч користувачів соцмережі Instagram.

Джерело матеріала
loader
loader