/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F25032fb770be9ffccbe79578dee3522d.jpg)
Недільний бранч у японському стилі
18 жовтня, у наступну неділю, з 12:30, у ресторані готелю Park Kitchen проходитиме бранч для поціновувачів страв японської кухні.
Японська культура смаку буде представлена різноманітними закусками з найдобірніших устриць, ікри, коктейлів з креветок, величезного вибору тартарів з морепродуктів та омарів.
Країна, де сходить сонце, знана в світі перш за все своїми оригінальними рибними стравами, то ж на бранчі будуть в асортименті й суші, найсвіжіші сашимі, нігірі та гункан.
На основні страви заплановано все, що зазвичай подають на острові, від японського каррі з морепродуктів і смаженого лосося хойсін до тушкованої качки із соусом теріякі.
