Кінець історії: що відомо про п’ятий сезон серіалу «Дивні дива»
Кінець історії: що відомо про п’ятий сезон серіалу «Дивні дива»

Кінець історії: що відомо про п’ятий сезон серіалу «Дивні дива»

Один із найуспішніших проєктів Netflix, серіал «Дивні дива» розповідає історію про надприродні події у вигаданому містечку Хоукінс. Одразу після виходу фіналу четвертого сезону стримінговий сервіс ненадовго «обвалився».

Як відомо, п’ятий сезон стане завершальним. Про нього вже ходить чимало чуток і припущень. Свої міркування в інтерв’ю виданню GQ висловив Девід Харбор, виконавець ролі Джима Хоппера. Зокрема, він розповів, що продовження стрічки найімовірніше вийде влітку 2024 року.

«Думаю, ми будемо знімати наступного року. Вони закінчать писати його в цьому році, а ще потрібно підготуватися та таке інше... Тож він, імовірно, вийде в середині 2024 року, зважаючи на наш попередній досвід роботи», — сказав Девід.

У свою чергу брати Даффер, творці серіалу, раніше зазначали, що робота над сценарієм почнеть у перший тиждень серпня. Deadline повідомляє, що, за їх словами, у п’ятому сезоні епізоди будуть коротшими, ніж у четвертому.

На відміну від попередніх сезонів, сюжетні лінії яких перескакували у середньому через рік, події п’ятого сезону будуть розгортатися після фіналу четвертого. Головні герої одразу поринуть у світ надприродного, а їхнім особистим життям приділятиметься менше уваги.

Брати Даффер також розповіли, що фінальний епізод серіалу буде схожий на повнометражний фільм, як це було із закінченням четвертого сезону.

Нагадаємо, що сервіс IMDb назвав 10 найпопулярніших фільмів і серіалів початку літа.


Теги: Дивні дива, серіали
Источник материала
Поделиться сюжетом