Фільми про відьом серед новинок 2024
Фільми про відьом серед новинок 2024

Фільми про відьом серед новинок 2024

Конотопська відьма (18+)

"Конотопська відьма" — яскравий український містичний горор від режисера Андрія Колесника, продюсерки Ірини Костюк і сценариста Ярослава Войцешека. Візуальні ефекти створила команда Postmodern Postproduction.

Прадавня відьма давно зреклась своїх чар, їй до смаку тепер звичайне земне життя в парі із коханим чоловіком Андрієм.

Олена та Андрій - закохана пара, вони живуть в гармонії та любові. Ідилію цих молодят порушує широкомасштабне вторгнення московитів. Тікаючи із зони бойових дій, Олена й Андрій натрапляють на росіян. Андрія вбивають і він помирає на руках у своєї дівчини. Лють жінки та її бажання помститися перетворюються на неспинну стихію, яка принесе чимало лиха окупантам…

В ролях: Олена Малкова, Тарас Цимбалюк та інші

 

Відьма (18+) 

Фільм жахів з елементами трилера "Відьма" описує середньовіччя - часи відьом і чаклунів. Їх піддавали жорсткій дискримінації й спалювали на вогнищі в знак покарання. У відьомстві була звинувачена й тиха дружина миролюбного Вільяма, упевненого, що обвинувачення хибні. Відьму повинні спалити, але її чоловік намагається запобігти свавіллю. Для цього необхідно знайти справжню відьму, в справах якої звинуватили невинну. Ці пошуки приведуть Вільяма до незвіданих джерел марновірства і містичних змов, у яких будуть замішані багато жителів міста. Страх перед невідомим охопить чоловіка, але він буде непохитним заради порятунку коханої. Чоловік своїм розслідуванням наживе собі багато ворогів, а ті своєю чергою покличуть на допомогу темні сили. Головного героя поставлять перед найважчим вибором, що зачіпає долю його рідних людей. 

B ролях: Pacceл Шоу, Paйан Cпонг, Capa Алеккандpa Mapкc, Фабріціо Кантіно, Деніел Джопдан та інші



Источник материала
loader