Ендрю Ґарфілд хоче знову зіграти Людину-павука
Ендрю Ґарфілд хоче знову зіграти Людину-павука

Ендрю Ґарфілд хоче знову зіграти Людину-павука

Номінант на премію «Оскар» Ендрю Ґарфілд зізнався, що готовий знову вдягнути костюм Людини-павука в майбутньому. І ми сподіваємося, що Marvel це прочитають.

Ендрю Ґарфілд хоче знову зіграти Людину-павука - Фото 1

41-річний актор, який зіграв відомого супергероя з коміксів Marvel у сольних фільмах «Нова Людина-павук» та «Нова Людина-павук 2: Висока напруга», у 2021 році повернувся в цьому образі в блокбастері «Людина-павук: Додому шляху нема», де його Пітер Паркер зустрівся з іншими Людинами-павуками у втіленні Тома Голланда та Тобі Магуайра, що дуже порадувало їх фанатів.

Згадуючи свої минулі ролі в інтерв'ю для журналу People, Ґарфілд відповів наступне на питання про те, чи готовий він знову зіграти Людину-павука:

Гадаю, що для цього потрібна чудова ідея, чудовий сюжет. Щось таке, що буде дивуючим, а також дивним, веселим та радісним. Це має бути щось варте [того, щоб повернутися].

Ендрю Ґарфілд хоче знову зіграти Людину-павука - Фото 2

Схожу річ він сказав і в інтерв'ю для Esquire:

Я на 100% готовий повернутися, якщо це буде правильна річ. якщо це доповнює культуру, якщо буде чудовий сюжет або щось, чого раніше не робили, що є унікальним, дивним і захоплюючим і в що можна впитися зубами.

Тож, можливо, ми ще побачимо його версію Людини-павука в майбутніх проєктах від Sony та Marvel, адже Сага мультивсесвіту продовжується.

Тим часом з 31 жовтня Ґарфілда можна буде побачити у кінотеатрах у новій романтичній драмі «Час жити», де він грає разом з Флоренс П'ю.

Источник материала