ЦВК 18 квітня розгляне питання щодо зміни часу проведення дебатів на Суспільному
ЦВК 18 квітня розгляне питання щодо зміни часу проведення дебатів на Суспільному

ЦВК 18 квітня розгляне питання щодо зміни часу проведення дебатів на Суспільному

Про це повідомила 17 квітня голова ЦВК Тетяна Сліпачук, передає «Укрінформ».

«Повідомляємо обох уповноважених представників кандидатів у Президенти про те, що о 12 годині завтра ЦВК, враховуючи письмові документи, які ми очікуємо від кандидатів: від одного вже отримали, а від іншого до 10.00 години очікуємо, проведе нараду для вирішення цього питання відповідно до закону, Конституції та норм, які були прийняті безпосередньо ЦВК», - сказала пані Сліпачук.

Під час наради ЦВК 17 квітня уповноважений представник Петра Порошенка в Центральній виборчій комісії Руслан Князевич звернувся із клопотанням щодо внесення змін до положення про порядок проведення дебатів: зокрема початок дебатів на Суспільному пропонується перенести з 20:00 на 21.00.

Тому ми зараз звертаємося до ЦВК і хочемо розставити всі крапки над «і» і так сформувати вечірній графік 19 числа, щоб Порошенко міг бути й на дебатах на стадіоні із зеленським, та взяти участь у дебатах, які передбачені чинним законодавством».

Медведєв також підтвердив початок реєстрації прихильників Порошенка, які хочуть прийти на дебати на стадіон.

А вночі кандидат у президенти Володимир Зеленський повідомив про початок розповсюдження безкоштовних квитків на дебати.

Речник штабу Порошенка Олег Медведєв сказав, що команда Зеленського почала розповсюдження квитків на дебати в односторонньому порядку.

Источник материала
Поделиться сюжетом