ЦВК завтра розгляне питання про зміну часу дебатів на "Суспільному"
ЦВК завтра розгляне питання про зміну часу дебатів на "Суспільному"

ЦВК завтра розгляне питання про зміну часу дебатів на "Суспільному"

17 квітня.

Центральна виборча комісія на нараді завтра, 18 квітня, о 12:00 планує розглянути питання щодо перенесення часу проведення дебатів на "Суспільному" з 20:00 на 21:00.

Про це сказала під час наради у середу голова ЦВК Тетяна Сліпачук, повідомляє кореспондент УНН.

Завтра до 10 години подати ваші пропозиції у письмовій формі Центральній виборчій комісії стосовно вашій участі у дебатах.

“Повідомляємо обох уповноважених представників кандидатів у президенти про те, що о 12 годині завтра Центральна виборча комісія, враховуючи письмові документи, які ми очікуємо від кандидатів: від одного вже ми отримали, а від іншого до 10-ї очікуємо, проведе нараду для вирішення цього питання відповідно до закону, Конституції та норм, які були прийняті безпосередньо Центральною виборчою комісією”, - підкреслила Сліпачук.

Підставою для такого рішення ЦВК стало клопотання уповноваженого представника кандидата Порошенка в ЦВК Руслана Князевича щодо перенесення часу початку дебатів на Суспільному із 20:00 години на 21:00.

У той же час уповноважений представник кандидата в президенти Володимира Зеленського Сергій Кальченко заявив, що підстав для зміни постанови ЦВК у частині зміни часу проведення дебатів на Суспільному немає.

На думку його штабу, кандидати взагалі мають відмовитись від участі в дебатах на НСТУ, щоб зекономити таким чином державні кошти.

У той же час голова ЦВК звернулася до нього з проханням у письмовій формі до 10:00 години 18 квітня викласти свою позицію.

Источник материала
Поделиться сюжетом