Стало відомо, куди планує переїхати Адміністрація президента
Стало відомо, куди планує переїхати Адміністрація президента

Стало відомо, куди планує переїхати Адміністрація президента

Прес-служба президента України Володимира Зеленського повідомила, що президент планує змінити назву Адміністрації президента на офіс глави держави та протягом року перемістити її у будівлю "Українського дому".

Так, у Зеленського опублікували відеозапис, на якому бізнесмен Андрій Вавриш презентує главі державі та особам з його оточення концепцію президентської адміністрації у приміщенні "Українського дому".

"Сам об'єкт має необхідний простір для реалізації потенціалу функціонування.

Наприклад, актова зала, яка збирає майже 500 осіб, наявність певних open space…Тут десь 8 тисяч квадратних метрів на 650 осіб – тобто це дуже комфортний, хороший показник", – наголосив Вавриш.

Своє чергою заступник глави Адміністрації президента Руслан Рябошапка заявив, що "логіка нової структури – ми відходимо від назви Адміністрація і переходимо до терміну, який є більш сучасним, більш європейським – офіс глави держави, офіс президента".

Під час відвідування найбільшого у світі центру стартапів Station F Зеленський заявив, що в Україні "дуже красиві люди, особливо жінки", а також додав, що "це залишається нашим брендом".

У соцмережах гостро відреагували на таку заяву глави держави.

Наприклад, Роман Ковальов нагадує, що в Збройних силах наразі проходять службу 55 тис.

Щонайменше шість українок – загинули, захищаючи країну на сході.

Источник материала
Поделиться сюжетом