ЦВК скасувала реєстрацію ще 7 кандидатів одномандатників
ЦВК скасувала реєстрацію ще 7 кандидатів одномандатників

ЦВК скасувала реєстрацію ще 7 кандидатів одномандатників

26 червня.

Комісія скасувала реєстрацію 7 кандидатів у народні депутати України, які балотувалися в ОВО у порядку самовисування.

Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу ЦВК.

Зазначається, що 26 червня відбулось друге засідання Центральної виборчої комісії, яке провела Голова Комісії Тетяна Сліпачук.

Під час засідання були внесені зміни технічного характеру до деяких постанов Комісії.

Комісія скасувала реєстрацію кандидата у народні депутати України Кацуби С.

В., включеного до виборчого списку політичної партії “Опозиційний блок” під № 23 у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Окрім того, розглянувши відповідні документи, Комісія скасувала реєстрацію 6 кандидатів у народні депутати України, які балотувалися в ОВО у порядку самовисування на позачергових виборах народних депутатів України.

А саме: Косонога Д.

— в ОВО № 36, Гулачі Г.

— в ОВО № 69, Шевченка О.

— в ОВО № 83, Ференця О.

— в ОВО № 92, Мизи С.

— в ОВО № 140, Шарака О.

— в ОВО № 217.

Комісія внесла зміни до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, утворених відповідно до постанови ЦВК від 31 травня 2019 року № 919.

Зареєстровано уповноважених осіб політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, Політичної партії “Соціальна справедливість”, Аграрної партії України, Політичної партії “Незалежність”, Політичної партії “Європейська Солідарність” у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Також зареєстровано уповноважених осіб політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, Політичної партії “Європейська Солідарність” та Політичної партії “Радикальна партія Олега Ляшка” в одномандатних виборчих округах на позачергових виборах народних депутатів України.

Зареєстровано довірених осіб деяких кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах.

Розглянувши відповідне подання виконавчих комітетів Вінницької міської ради та Криворізької міської ради Дніпропетровської області, Галицької районної державної адміністрації Івано-Франківської області та Шевченківської районної у місті Києві державної адміністрації, Комісія тимчасово закрила спеціальні виборчі дільниці, утворені на постійній основі постановою ЦВК від 12 квітня 2012 року № 66.

А саме:.

№ 051577 — до 31 серпня 2019 року;.

№ 121608 — до 31 липня 2019 року;.

№ 260164 — до 1 вересня 2019 року;.

№ 801062 — до 31 липня 2019 року.

Комісія відмовила в задоволенні скарги Поданьова І.Г.

щодо ведення передвиборної агітації кандидатом у народні депутати України Ференцем О.

Б., який балотується в ОВО № 92 у порядку самовисування на позачергових виборах народних депутатів України, у зв’язку з відсутністю належних доказів.

На завершення засідання внесено зміни технічного характеру до постанови Комісії від 21 червня 2019 року № 1118.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны