Вертоліт і спецназівці: на окрузі, де програє Пашинський, роз'яснили ситуацію
Вертоліт і спецназівці: на окрузі, де програє Пашинський, роз'яснили ситуацію

Вертоліт і спецназівці: на окрузі, де програє Пашинський, роз'яснили ситуацію

22:23, 22 липня 2019.

Вибори 2019.

71.

На ОВК №64, згідно з попередніми результатами голосування на парламентських виборах, програють представнику партії «Слуга народу» В'ячеславу Сигачеву два идиозных політика - народні депутати Володимир Арешонков та Сергій Пашинський.

Голова ОВК №64 Житомирської області закликала не нагнітати ситуацію навколо роботи виборчої комісії / НПУ.

Голова ОВК №64 у місті Коростені Житомирської області Олена Грищенко закликала не нагнітати ситуацію навколо роботи виборчої комісії.

Про це вона заявила в коментарі УНІАН.

За словами, станом на 8 ранку 22 липня комісією було опрацьовано 60% виборчих протоколів.

Тому було вирішено оголосити технічну перерву в роботі комісії з 9:00 до 14:00, оскільки члени комісії працювали дуже напружено і потомилися.

«З огляду на це і було оголошено перерву, а потім робота продовжилась», - сказала Грищенко.

На її думку, навколо роботи комісії «окремі політики створили штучний ажіотаж і почали активно піаритися».

Водночас, відповідаючи на запитання УНІАН про те, чому саме окружна виборча комісія територіального виборчого округу №64 перебуває під посиленою охороною спецпризначенців, Грищенко повідомила, що це відбувається з причини того, що території ОВК №64 балотуються окремі одіозні політики.

У відділі комунікацій поліції Житомирської області УНІАН запевнили, що на даний час робота комісії відбувається у звичному режимі і в правовому полі.

Ситуацію пояснив сьогодні.

«Нам надійшло повідомлення про можливі незаконні дії в Коростенському виборчому окрузі.

Туди виїхав спецпідрозділ для профілактики і проведення превенції, як було анонсовано з міста Києва: гелікоптер здійснив посадку в місті Коростені», - сказав під час прес-конференції начальник Головного управління Національної поліції у Житомирській області В’ячеслав Печененко.

Він пояснив, що спецпризначенці зі зброєю оточують район «для профілактики, щоб не було можливих порушень».

«Поки що інформація щодо можливих правопорушень не підтверджується, але для профілактики і демонстрації наших можливостей зараз такі дії в Коростені проводяться.

До нас надійшло анонімне повідомлення про те, що хтось нібито збираються групи молодиків спортивної статури, які намагаються прийти до окружної комісії з якимись вимогами чи діями.

І для своєчасного попередження можливих ризиків ми туди скерували свої спецпідрозділи, і центральний апарат Національної поліції виділив черговий гелікоптер спецпризначенців», – зазначив Печененко.

Як повідомляв УНІАН, 22 липня з Києва до міста Коростень на Житомирщині прибув спецзагін поліцейських тактико-оперативного реагування (ТОР) патрульної поліції, щоб охороняти правопорядок на ОВК №64, де програють на парламентських виборах народні депутати Володимир Арешонков і Сергій Пашинський.

«Рішення направити Мі-8 було прийняте після аналізу оперативної обстановки та інформації про можливі провокації під час транспортування виборчої документації з дільничних виборчих комісій – до окружної виборчої комісії №64, яка розташована в Коростені», – зазначили в Нацполіції України.

Зазначаться, що спецпризначенці вирушили на допомогу місцевим правоохоронцям.

Згідно з попередніми результатми, в ОВК №64 перемагає висуванець «Слуги народу» В’ячеслав Сігачов.

#Рада#вибори#Пашинський#Коростеньпогода у Житомирі.

Источник материала
Поделиться сюжетом