Небезпечно для здоров'я: чому важливо слідкувати за кількістю цукру в раціоні
Небезпечно для здоров'я: чому важливо слідкувати за кількістю цукру в раціоні

Небезпечно для здоров'я: чому важливо слідкувати за кількістю цукру в раціоні

Український дієтолог Світлана Фус поділилась, чому так важливо слідкувати за кількістю цукру, який ми споживаємо протягом дня.

На сторінці у Facebook жінка розповіла скільки цукру ви можете з'їсти під час прийомів їжі.Часто зранку немає часу на повноцінний сніданок, тому здоровою альтернативою багато хто вважає пластівці та мюслі з молоком.

Такі сніданки корисними для фігури не назвеш.

В одній порції пластівців з молоком приблизно 4 столові ложки цукру.

Часто такі перекуси також бувають солодкими.

Наївно вважати, що фрукти також не несуть шкоду для фігури.

У фруктах міститься той самий цукор - фруктоза.

Фус нагадує, що велика кількість глюкози і фруктози в раціоні - це слабкі судини, проблеми з суглобами і кістковою тканиною, погіршення стану кишкової флори, підвищення толерантності до глюкози та зайва вага.Є простий спосіб скоротити кількість солодких продуктів у вашому харчуванні.

Залишайте солодощі тільки невеликим десертом після повноцінного прийому їжі.Нещодавно дієтолог Світлана Фус поділилась, які жири повинні бути відсутніми в раціоні.

Жінка розповіла, що трансжири це практично єдиний вид жиру, в якому немає ніяких корисних властивостей.

Надмірна кількість таких жирів погіршує обмін ліпідами.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны