В Україні зростає кількість заявок на компенсацію вартості обладнання для АПК — KMZ Industries
В Україні зростає кількість заявок на компенсацію вартості обладнання для АПК — KMZ Industries

В Україні зростає кількість заявок на компенсацію вартості обладнання для АПК — KMZ Industries

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Участь KMZ Industries у програмі компенсації ніколи не була однією з основних конкурентних переваг компанії на ринку.

Ми успішно будували бізнес до її впровадження і будемо продовжувати це робити з нею чи після неї – за рахунок постійної роботи над поліпшенням наших продуктів і послуг, а також тісної комунікації з клієнтами.

Щодо цифр: у 2018 році 17% наших клієнтів скористалися перевагами програми та отримали держкомпенсацію.

Цього року цей показник сягнув уже 25%.

Це невеликий показник відносно загального обсягу продажів компанії, частково тому, що KMZ Industries активно працює з комерційними елеваторами, агротрейдерами та переробниками, які не підпадають під дію програми компенсації.

До того ж велика частка цьогорічних продажів – маслоекстракційні заводи, які на таку допомогу держави також не можуть розраховувати», — сказала Валерія Калашник, генерального директора KMZ Industries коментуючи участь компанії у програмі держкомпенсації у 2017–2019 рр.

За його словами, компанія завдячує компенсації тим, що вона привернула увагу багатьох агрокомпаній до українського виробника.

Аграрії, які раніше користувалися лише закордонним обладнанням, звернули увагу на українське.

Мотивовані програмою держкомпенсації, вони придбали вітчизняне обладнання, залишилися задоволеними його якістю, і обиратимуть й надалі – навіть якщо програма компенсації вже не діятиме наступні роки.

Особливо хотілося б виділити прозорість та точність програми у строках виплат, що відзначали всі наші клієнти як у минулому, так і у цьому році.

«Думаю, ситуація дещо вплине на плани невеликих і середніх агрокомпаній і їхні можливості щодо обсягів придбання елеваторного обладнання.

Проте такі компанії наступні 2-3 роки ще не стануть ринкоутворюючими; наразі їхня частка в загальному обсязі закупівель елеваторного обладнання незначна», — прогнозує Калашник.

Источник материала
Поделиться сюжетом