Медведчук: Ні за що не повірю, що Гончарук випадково потрапив на концерт ультраправої групи
Медведчук: Ні за що не повірю, що Гончарук випадково потрапив на концерт ультраправої групи

Медведчук: Ні за що не повірю, що Гончарук випадково потрапив на концерт ультраправої групи

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук вважає, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук не міг відвідати захід, про який нічого не знав.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Я ніколи не повірю, як людина, яка в певний час мала стосунок до влади, що прем'єр-міністр міг просто кудись піти, не знаючи, куди він іде, навіщо і чому він туди йде.

Якщо ви згадаєте його висловлювання на цьому так званому вечорі, якщо ви згадаєте те, як він був одягнений на цьому вечорі, якщо ви згадайте, з чим і до кого він звертався на цьому вечорі, то, звісно, це послідовна і принципова позиція людини, яка вірить у те, що це треба, вірить у тих людей, до яких він звертався, вірить у ту тематику, яка є частиною ідеологеми, яку закладено і яка лежить в основі цього вечора.

Саме тому ми так відреагували, я маю на увазі "Опозиційна платформа – За життя", коли заявили, що його має бути відправлено у відставку.

Ба більше, я, наприклад, впевнений, що ця інформація розійшлася вже не тільки в Європі, але й по всьому світу", - сказав нардеп.

Віктор Медведчук також висловив думку щодо можливих політичних перспектив Гончарука після відвідин подібного заходу.

"З плином певного часу пан Гончарук стане нерукоподаваний на Заході, це дуже серйозна оцінка і дуже серйозна характеристика.

Тому що людина, яка може підтримувати ознаки або людей, які сповідують тією чи іншою мірою нацистську ідеологію, людина, яка може, займаючи високий посадовий пост у країні, брати участь у подібних заходах, навряд чи може обіймати таку високу посаду", - наголосив нардеп.

Источник материала
Поделиться сюжетом