13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У "Слузі народу" назріває великий "розбір польотів"
У "Слузі народу" назріває великий "розбір польотів"

У "Слузі народу" назріває великий "розбір польотів"

Керівництво партії "Слуга народу" перед можливою перевіркою нардепів на детекторі брехні, вирішило провести зустріч з членами фінансового комітету, щоб заслухати їхні пояснення.

Про це сказала заступник голови фракції "СН" Євгенія Кравчук у коментарі "Українській правді""Першочергово буде проведена зустріч з депутатами-членами комітету від "Слуги народу", щоб кожен міг представити свою позицію.

Остаточне рішення щодо використання поліграфу буде прийняте після закінчення консультацій з психологами-криміналістами щодо можливості коректного використання такого обладнання у цій ситуації", - сказала парламентарій.

Водночас екс-нардеп Сергій Лещенко заявив, що у "Слузі народу" назріває великий розбір польотів через підозру, що 11 нардепів (або, принаймні, частина з них), які на фінансовому комітеті відмовились підтримати законопроект №2047-д щодо відміни корупційних схем (так званих майданчиків нардепа Антона Яценка), могли отримати за це хабарі по $30 тис.

За даними Лещенка, йдеться про нардепів: Ірину Аллахвердієву, Ольгу Василевську-Смаглюк, Дар'ю Володіну, Юлію Діденко, Олександра Дубінського, Вікторію Кінзбурську, Олексія Ковальова, Анну Колісник, Олексія Леонова, Анастасію Ляшенко та Євгена Петруняка.

Голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев раніше у Facebook, повідомив, що голосування на комітеті за законопроект 2047-д провалили, бо "слуги народу" дали лише 5 голосів.

Він назвав таке рішення "помилкою, яку важко пояснити", і відзначив, що фракція "проходить випробування, які не кожному депутату під силу".

Источник материала
Поделиться сюжетом