Чим посмакувати в суботу: 5 страв, які можна приготувати за 10 хвилин

main image main image

Чим посмакувати в суботу: 5 страв, які можна приготувати за 10 хвилин

Осіння мряка не додає ранкового оптимізму та бажання зустрічати з посмішкою новий день.

Gazeta.

ua підібрала 5 найкращих сніданків, які можна приготувати за 10 хвилин.

Вівсяні оладки.

Такий сніданок розвіє сум за сонячним літом і дасть змогу відчути всю красу осені.Для приготування знадобиться:100 г вівсяних пластівців2 ст.

ложки борошна1 яйце3 ст.

ложки цукру1 апельсин.

Половина чайної ложки розпушувача.

Спочатку треба зварити несолону кашку та остудити її.

Половина чайної ложки розпушувача.

Спочатку треба зварити несолону кашку та остудити її.

Як охолоне додавати яйце, цукор, борошно та розпушувач.

Омлет в духовці на сирній подушці із помідорами.

Швидкий та ситний сніданок наповнить вас позитивом і ви будете усміхатися навіть осінньому дощику.

Для цього знадобляться3-4 Яйця150 г твердого сиру2 Помідори.

Одна третя склянки МолокаСіль, перець, французькі трави – за смаком.

Готувати наступним чином: яйця збити з молоком, додати спеції.

Дно посудини, в якій готуватимете, викласти порізаним сиром.

Зверху на сир викладаємо помідори.

Все це заливаймо яєчно-молочною сумішшю і ставимо в попередньо розігріту духовку на 5-10 хвили.

Смачного і чудової суботи.

Кекс в чашці.

З таким сніданком ви вийдете з дому веселим.

Для цього треба:1 ст.

ложка борошна1 ст.

какао1 ч.

розпушувача для тіста (замінник – сода, гашена оцетом або лимонним соком).У чашці мішаємо всі інгрідієнти і ставимо в микрохвильовку.

Треба 3 рази по 1 хвилині.

Все, сніданок готовий.

Яєчні грінки.

Для цього треба :2 яйцятвердий сирхлібспеції за вашим смаком.

Яйця треба збити із твердим сиром.

Гарячі бутерброди.

Щоб війшло різноманітно заготовки доведеться робити з вечора.

Основні інгрідієнти.

Натертий сир.

Томатна паста, чи кетчуп.

Порізаний хліб.

Овочі чи м'ясо - за вашим смаком.

Два шматки хліба з обох сторін необхідно змастити кетчупом, чи томатним соусом.

На нього м'ясо, овочі, чи ковбасу.

Все це посипати тертим сиром та накрити другим шматком хліба.

Викласти в духовку, чи мікрохвильову піч.

Діставати, коли розплавиться сир.20 жовтня відзначають Міжнародний день кухаря і кулінара.

Його 2004-го року заснувала Всесвітня асоціація кулінарних співтовариств.

Професійний кухар, як диригент, успіх якого залежить не тільки від його знань і досвіду, але і від особливого таланту та чуття.

Небагато можуть похвалитися цими необхідними якостями, проте багатьом із нас доводилося готувати самостійно і бачити різницю між роботою фахівця.Є кілька цікавих фактів про цю професію.