Танцівник Полунін сподівається, що Зеленський допоможе йому повернутися в Україну
Танцівник Полунін сподівається, що Зеленський допоможе йому повернутися в Україну

Танцівник Полунін сподівається, що Зеленський допоможе йому повернутися в Україну

Сергій Полунін.

Танцівник українського походження Сергій Полунін вважає, що президент Володимир Зеленський "допоможе йому повернутися в Україну", передають "Крим.

"Не звертався ні до кого.

Але сподіваюся на найближче налагодження відносин між Росією і Україною.

Енергетично я відчуваю, що Зеленський – хороша людина, у нього хороша енергетика, тому, не знаю, може, допоможе мені повернутись.

Може, налагодитися якось ситуація", – сказав він.

Раніше батько Полуніна Володимир розповів, що влітку його син приїхав до Криму з Росії, після чого потрапив у базу українського сайту "Миротворець" як "порушник державного кордону".

Володимир Полунін був упевнений, що у сина є заборона на в'їзд в Україну.

Видання з посиланням на Службу безпеки України повідомляє, що інформація про можливу заборону на в'їзд в Україну танцівнику Сергію Полунину відсутня.

У віці 13 років переїхав у Лондон, де поступив у Школу Королівського балету.

З 2007 по 2012 рік був запрошеним прем'єром Королівського балету, після виступав у російських театрах, з 2016 року - соліст Баварського державного балету в Мюнхені.

Артист балету отримав популярність завдяки кліпу Hozier на пісню "Take Me to Church".

Крім того, останнім часом артист знімається в кіно - в 2017 році зіграв у фільмі "Вбивство в "Східному експресі", а в 2018-му - епізодично знявся у фільмі "Червоний горобець".

У листопаді минулого року Сергій Полунін отримав російське громадянство і заявив про свою підтримку політики президента РФ Володимира Путіна.

Источник материала
Поделиться сюжетом