Міністр інфраструктури ініціює звільнення скандальної заступниці
Міністр інфраструктури ініціює звільнення скандальної заступниці

Міністр інфраструктури ініціює звільнення скандальної заступниці

16:32, 22 листопада 2019.

Різне.

За словами Криклія, коли він запропонував їй звільнитися за власним бажанням, Клітіна дала зрозуміти, що хоче починати власну політичну кар'єру й скористається ситуацією, щоб боротися за посаду міністра.

Криклій ініціює звільнення Клитиной / фото УНІАН.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій на наступний Кабмін внесе подання про звільнення з посади заступника міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Олександри Клітіної після її заяв у листуванні з пранкером Джокером.

«Я ухвалюю рішення, як міністр інфраструктури, - на наступний Кабмін внести подання про звільнення заступника міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Олександри Клітіної з посади», - написав Криклій на своїй сторінці в Facebook.

Міністр зазначив, що Клітіна повинна була озвучити свої претензії в обличчя або звернутися до правоохоронних органів.

«Шановній пані Клітіній, до недавнього часу ще людини, яку я вважав членом команди, нагадую - якщо є зауваження до керівника Міністерства інфраструктури, тобто до мене, - то необхідно було зробити відповідні звернення до правоохоронних органів.

Ну і, власне, я не зовсім розумію, як можна працювати в команді з таким міністром, до якого є зауваження.

Тому заступник, логічно припустити, що звільняється за власним бажанням, а не намагається через чат із паном Джокером стати міністром», - написав він.

Криклій повідомив, що після повернення Клітіної з відрядження мав з нею відверту розмову.

«Я озвучив свою позицію, що у мене є підстави для того, щоб вважати, що вона не зовсім нормально як член команди себе повела.

Ще раз повторюсь – це жодним чином не стосується тих сексистських закидів, які були в інформпросторі, тому що це просто небезпечно.

Якщо ми будемо реагувати на такі речі, то ми будемо займатися не реформою, а хто знає чим», - підкреслив він.

За словами Криклія, коли він запропонував за власним бажанням піти з посади, то Клітіна дала зрозуміти, що хоче починати власну політичну кар'єру й хоче скористатися ситуацією для того, щоб боротися за посаду міністра.

При цьому міністр підкреслив, що в команді їй буде важко працювати.

«Я з перших днів абсолютно всім заступникам, незалежно від напрямку, говорив - якщо у вас є непорозуміння в команді, якщо ви не можете продемонструвати свої лідерські якості й люди, які працюють у міністерстві, вас не підтримують, не поділяють ваше бачення й не можуть із вами спрацюватися, це означає, що ви не лідер.

Це означає, що ви не маєте достатніх якостей для того, щоб бути на керівній посаді», - зазначив він.

Як повідомляв УНІАН, раніше пранкер Джокер опублікував листування із заступником міністра інфраструктури Олександрою Клітіною, яка напередодні стала фігуранткою скандальної розмови нардепів від "Слуги народу" про те, що нібито Клітіна потрапила на свою посаду через ліжко.

Під час листування з пранкером Клітіна дала зрозуміти, що хотіла б отримати посаду міністра інфраструктури.

На запитання від Джокера, чи "потягнула" б вона Мінінфраструктури, Клітіна відповіла: "Потягнула б".

Також Клітіна негативно оцінила ділові якості міністра інфраструктури Владислава Криклія.

Так, чиновниця написала, що міністр приймає на роботу корупціонерів, щось "мутить" із тендерами на «Укрзалізниці», а на ключових посадах у міністерстві - люди олігарха Ріната Ахметова.

#скандал#Мінінфраструктури.

Источник материала
Поделиться сюжетом