У КПІ відкрили першу в Україні віртуальну лабораторію
У КПІ відкрили першу в Україні віртуальну лабораторію

У КПІ відкрили першу в Україні віртуальну лабораторію

У КПІ імені Ігоря Сікорського відкрили першу в Україні ексклюзивну лабораторію проєктування сучасних аналогових схем на загальну суму 600 тисяч гривень.

Про це повідомили у пресслужбі освітнього закладу.

Зазначається, що обладнання та програмне забезпечення надали університету компанії Tower.

Jazz (Ізраїль) та Cadence Design Systems (США).Можливості лабораторіїУ новій лабораторії студенти освоюватимуть принципи і технології проєктування наночипів, що можуть бути використані в електронних приладах і системах найрізноманітнішого призначення.

Окрім того, можна буде залучати студентів до співпраці з компаніями, що працюють у галузі, та спільно з ними реалізовувати науково-дослідні та конструкторські проєкти.

А успішні розробки київських політехніків компанія Tower.

Jazz, яка має підприємства в Ізраїлі, Сполучених Штатах та Японії, планує доводити до втілення у реальних інтегральних мікро- та наносхемах.

Як повідомив виконавчий директор Tower.

Jazz Рассел Еллвангер, проходити підготовку на цьому обладнанні зможуть студенти всіх рівнів – від майбутніх бакалаврів і магістрів до тих, хто готується до захисту дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії.Тож майбутні фахівці зі студентської лави зможуть брати участь у повному циклі процесу розробки таких схем аж до виробництва готового продукту.

Хто навчатиме.

Щоправда, їх для цього ще потрібно підготувати.

І займатимуться цим троє викладачів факультету електроніки, які пройшли відповідну підготовку й усі рівні тестування он-лайн.

Відомо, що таких сертифікованих лабораторій, яку тепер має КПІ імені Ігоря Сікорського, в Європі всього три.

У планах розширення можливостей лабораторії для дуже зацікавлених студентів і наступної організації для них проходження інтернатури в Ізраїлі.@video=//www.

Источник материала
loader
loader