Зеленський допустив конфлікт із Коломойським через обшуки на 1+1
Зеленський допустив конфлікт із Коломойським через обшуки на 1+1

Зеленський допустив конфлікт із Коломойським через обшуки на 1+1

Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю Інтерфакс-Україна прокоментував ситуацію із обшуками СБУ в одному з офісів компанії 1+1 медіа.

На запитання про те, чи може бути загострення конфлікту між ним та бізнесменом Ігорем Коломойським через дії силовиків, гарант відповів так: "У мене стільки конфліктів з усіма, що, знаєте, - плюс один, один плюс один – така вже історія".

Він додав, що любить канал 1+1 через те, що протягом довгого часу на ньому виходить їхній "продукт" (мається на увазі контент студії "Квартал 95" - Ред.).

"Це не стосується тієї ситуації, яка є у СБУ з працівниками Саші Дубінського.

Я вважаю, що треба розділяти.

Ну, буде конфлікт – що я можу зробити?", - сказав президент.

Окрім цього, Зеленський прокоментував і розслідування щодо прослуховування прем’єр-міністра Олексія Гончарука: "Головне питання - хто замовив, друге - хто це зробив, третє - хто викладав цю інформацію.

Треба розв'язати цей вузол".

Як повідомлялося, 5 лютого 2020 року, у приміщенні редакції програми "Секретні матеріали" відбувся обшук офіцерами СБУ.

На робочих місцях журналістів у редакції програми намагалися знайти спецзасоби прослуховування, за допомогою яких нібито прослуховували прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Крім того, за домашніми адресами з обшуками прийшли до трьох журналістів Дениса Данька, Євгена Куксіна та Олександра Низовцева.

ua розповідає все, що відомо про "скандальні аудіозаписи" з міністерської наради та чому СБУ заявилося з обшуками до журналістів.

Источник материала
loader
loader