Комаровський звернувся до Зеленського після поїздки в Нові Санжари
Комаровський звернувся до Зеленського після поїздки в Нові Санжари

Комаровський звернувся до Зеленського після поїздки в Нові Санжари

Відомий лікар і телеведучий Євген Комаровський гнівно звернувся до президента України Володимира Зеленського після зустрічі з жителями Нових Санжар, які влаштували протести проти поселення в місцевому санаторії евакуйованих із Уханя.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, відеозвернення до президента Комаровський опублікував на своєму каналі в You.

Tube після спілкування з новосанжарівцями.

Loading...

“Дуже прошу вас, дорогий Володимире Олександровичу, докладіть усіх зусиль, щоб раз і назавжди показати країні обличчя маніпуляторів!” – висловився Комаровський.

Він підкреслив, що має на увазі тих людей, які цю ситуацію створили, спровокували конфлікти, проникли туди, а також кидали каміння і палили шини.

“Тих, хто міг собі це дозволити.

І головне – хто все це фінансував!” – підсумував Комаровський.

Спецтранспортом ДСНС у супроводі і під охороною поліції вони були доставлені на територію медичного центру Національної гвардії «Нові Санжари» у Полтавській області, де пробудуть на карантин 14 днів.

Тим часом у Нових Санжарах відбулися зіткнення правоохоронців з місцевими жителями, які протестують проти розміщення евакуйованих українців з Уханю.

Як повідомлялося раніше, міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька добровільно залишилася на карантині разом з усіма громадянами, яких напередодні евакуювали з Уханя.

Таким чином, вона намагається заспокоїти тих, хто влаштував бунт у Нових Санжарах.

До слова, протести, які сталися між поліцією і мешканцями Нових Санжарів Полтавської області, куди евакуювали українців з Китаю, навмисно “підігрівалися”.

У мережі поділилися фотографіями помічених “тітушок”, які влаштували бунт проти прибуття евакуйованих українців.

Теги по теме
Владимир Зеленский Протест Народная Правда
Источник материала
Поделиться сюжетом