Медики назвали головну небезпеку хлібу з білої борошна
Медики назвали головну небезпеку хлібу з білої борошна

Медики назвали головну небезпеку хлібу з білої борошна

Хліб з білої муки деформує кишечник і викликає запори.

Борошно, яке розводять з водою, роблячи біле тісто, за своїми хімічними властивостями схоже на клей, яким раніше клеїли шпалери.

Loading...

Як повідомляє НАРОДНА ПРАВДА, про це в блозі повідомив лікар-гіпнотерапевт Євген Кічігін.

За його словами, зерно, позбавлене оболонки і зародка, перероблене на борошно, втрачає усякі корисні властивості і, потрапляючи в кишечник, грудками повисає на його стінках, перетворюючись в їжу для патогенних мікроорганізмів.

Всі ми пам’ятаємо, як в дитинстві ми доводили до кипіння воду з борошном і отримували клейстер, для склеювання паперу і картону.

Той же самий клейстер ми отримуємо, коли їмо хліб.

Термічно оброблений крохмаль не може перетравиться і засвоїтися організмом і дуже складно виводиться, заліплюючи всі ворсинки кишечника, порушуючи роботу ШКТ.

Кишечник, склеєний клейстером, просто не може працювати повноцінно – це призводить до запорів, геморою, гниття їжі, дисбактеріозу.

За словами експертів, щоб отримати білосніжне борошно, борошно вищого сорту відбілюють з допомогою хлору, двуокися хлору і броматом калію.

Всі ці добавки є штучними і вони добре роблять свою справу, адже чим біліше борошно, тим популярніше.

Перший сорт борошна і другий зараз нікому не потрібен.

Але важливо пам’ятати, що при відбілюванні борошна частина реагентів в ньому так і залишається, а після потрапить прямо в людський організм, залишаючи за собою сумні наслідки.

Раніше НАРОДНА ПРАВДА повідомляла:.

Серед прихильників здорового харчування не припиняються суперечки, чи варто їсти хліб — медики висловилися на користь споживання цього продукту.

Дієтологи розповіли, який хліб є корисним і не зашкодить здоров’ю й фігурі.

Вони порадили сорти хліба які слід остерігатися і зменшити їх вживання.

Теги по теме
врачи Народная Правда
Источник материала
Поделиться сюжетом