Коронавірус у Франції: українським туристам дали поради, як вберегтися
Коронавірус у Франції: українським туристам дали поради, як вберегтися

Коронавірус у Франції: українським туристам дали поради, як вберегтися

Посольство України у Франції рекомендує українським громадянам, які перебувають у Франції або мають намір її відвідати, в разі підвищеної температури або симптомів застуди обмежити свої пересування і звертатися до медустанов.

«У разі виявлення підвищеної температури і симптомів застуди під час перебування у Франції, рекомендуємо громадянам України обмежити пересування і невідкладно звернутися до медичного закладу або зателефонувати за номером 15.

Інформаційна допомога стосовно коронавірусу надається телефоном «гарячої лінії» 0800 130 000 (дзвінок безкоштовний)», - йдеться в повідомленні МЗС.

У зв'язку зі збільшенням на території Франції кількості випадків респіраторних захворювань, викликаних коронавірусом COVID-19, українцям, які належать до найбільш вразливих категорій (похилого віку та тих, що мають хронічні захворювання) рекомендують уникати регіонів Oise, Somme, Haute Savoie, Alpes Maritimes, де зафіксовані випадки захворювань, уникати контактів із хворими, не відвідувати масові заходи, користуватися захисними масками в місцях скупчення людей і дотримуватися особистої гігієни.

Також українцям рекомендують зареєструватися в системі «Друг» за посиланням http://friend.

«У разі потрапляння в надзвичайну ситуацію, виникнення загрози життю та здоров'ю, українцям рекомендують невідкладно звертатися в посольство України у Франції за тел .: + 33-143-06-07-37, електронною поштою: consul_fr@mfa.

ua або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: + 38-044-238-16-57, e-mail: cons_or@mfa.

ua», - підкреслили у МЗС.

Київ готується до коронавірусу.

Інтерв’ю із завідувачкою інфекційного відділення Олександрівської лікарні.

Михайло Радуцький: Держава має план щодо коронавірусу – звичайні лікарні ставатимуть інфекційними, міста перекриватимуться.

У МОЗ розповіли, «куди бігти» з підозрою на коронавірус.

Усе, що відомо про коронавірус: шляхи передачі, симптоми, лікування, профілактика.

Источник материала
Поделиться сюжетом