Медики розвінчали головний міф про консерви
Медики розвінчали головний міф про консерви

Медики розвінчали головний міф про консерви

Консерви вважаються шкідливою їжею, однак дієтологи з Іспанії заявили, що консервована риба насправді приносить значно менше шкоди здоров’ю, ніж бутерброд з ковбасою.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на La Vanguardia.

Loading...

Науковці наголошують, що якщо рибні консерви хорошої якості – переживати про шкоду зовсім не варто.

У цих продуктах міститься білок, омега-3 жирні кислоти.

При цьому дуже важливо уважно передивлятися склад консерви.

Чим менше інгредієнтів у списку, тим продукт якісніший.

Вибирайте продукт, консервований у власному соку, а якщо в олії, то оливковій.

Хороші рибні консерви будуть набагато кориснішими за бутерброд з ковбасою, впевнені експерти з харчування.

До слова, деякі звичні для українців продукти, можуть принести шкоду здоров’ю, якщо їх неправильно зберігати та споживати.

Лідер за шкідливістю – сосиски та ковбаси, які викликають рак прямої кишки, а значна кількість жирів у них не лише призводить до зайвої ваги, але й асоціюється з захворюваннями серцево-судинної системи, у тому числі з інфарктом і інсультом.

Раніше ми розповідали про продукти, які не можна вживати жінкам після 30 років.

Вони можуть провокувати зайву вагу і зіпсувати шкіру обличчя.

Також деякі продукти краще не їсти на борту літака.

Якщо ваш рейс триває менше 3 годин, поїжте перед посадкою, і відмовтеся від бортової їжі.

Теги по теме
Здоровье Народная Правда
Источник материала
loader
loader