Верховна Рада звільнила з посади Генпрокурора
Верховна Рада звільнила з посади Генпрокурора

Верховна Рада звільнила з посади Генпрокурора

Верховна Рада України у четвер, 5 березня, на своєму позачерговому засіданні звільнила з посади Генерального прокурора Руслана Рябошапку.

Свої голоси за дане рішення віддали 263 нардепів.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА.

Loading...

Верховна Рада висловила недовіру Генеральному прокурору України Руслану Рябошапці 263 голосами.

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка у своєму звіті заявив, що його відставка, яку запустили в парламенті, пов’язана з політичними процесами і незалежністю прокуратури.

“Нікому не потрібна така прокуратура.

Вони побачили, що нічого вирішити в цій прокуратурі вони не можуть, вони бачать, що вони нічого не можуть “вирішити” в НАБУ.

Коли є така конструкція, коли НАБУ працює разом з Офісом генерального прокурора, і це може призвести до неприємних наслідків для певних олігархів та їхніх підручних, то очевидно, що це почне викликати занепокоєння…”, – наголосив Рябошапка.

Нагадуємо, звільнення Генпрокурора Рябошапки не схвалюють на Заході і в США.

Раніше генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив про необхідність збирання додаткових доказів у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, перш ніж матеріали будуть передані в суд.

За словами Рябошапки, він поставив перед підлеглими завдання встановити людей, які не тільки організовували виконання вбивства, але і тих, кому усунення журналіста було вигідно.

Теги по теме
Верховная Рада Народная Правда увольнение Руслан Рябошапка
Источник материала
loader
loader