Названі продукти, які ні в якому разі не можна розігрівати у мікрохвильовці
Названі продукти, які ні в якому разі не можна розігрівати у мікрохвильовці

Названі продукти, які ні в якому разі не можна розігрівати у мікрохвильовці

Деякі продукти не можна розігрівати в мікрохвильовій печі, інакше вони втратять всі свої корисні властивості.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Голос.

Loading...

Вершкове масло.

Якщо розігрівати під впливом мікрохвиль вершкове масло, то буде втрачена практично вся харчова цінність продукту.

Коров’яче молоко містить вітамін В12, але в СВЧ-печі він руйнується.

Крім того, продукт втрачає масу живильних речовин.

Продукт славиться наявністю важливого для організму людини рослинного білка.

Приготована в мікрохвильовій печі спаржа набуває приємні смакові якості, але втрачає користь для здоров’я.

Кукурудза має антиканцерогенні властивості.

Але після теплової обробки в мікрохвильовці, втрачає більше третини цієї важливої якості.

Якщо ви пишаєтеся тим, що правильно харчуєтеся, але при цьому готуєте брокколі в мікрохвильовці, то задумайтеся, а чи так корисно те, що ви їсте.

Справа в тому, що цей вид капусти втрачає 97 відсотків корисних властивостей в СВЧ.

Рис для суші, плову або каші краще готуйте на плиті.

У мікрохвильовці крупа втрачає майже всі свої корисні речовини.

Не варто ставити цитрус перед тим, як вичавити з нього сік, в мікрохвильовку.

Так, можливо, рідини у вас вийде вичавити більше, але вітамін С, заради якого ви п’єте сік апельсина, буде зруйнований повністю.

Вплив мікрохвиль на головку часнику протягом 1 хвилини не просто знищує корисні речовини, але і робить продукт небезпечним для здоров’я.

До слова, раніше індійські вчені з лікарні Indira IVF Hospital в Нью-Делі дійшли висновку, що в мікрохвильових печах небезпечно розігрівати їжу в пластикових контейнерах.

Контейнери виділяють в процесі нагрівання 95% хімікатів, в тому числі канцерогенних.

Найбільшу стурбованість у медиків викликає бісфенол-А.

Додамо, колишня виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун розвіяла найстрашніші міфи про мікрохвильовку.

За її словами розігрівати їжу в такий спосіб можна, але тільки в склі або кераміці.

Теги по теме
Здоровье продукты Народная Правда
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader