Як приготувати смачну паску у мультиварці: простий рецепт
Як приготувати смачну паску у мультиварці: простий рецепт

Як приготувати смачну паску у мультиварці: простий рецепт

Хочете читати новини в іншому форматі?.

Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА.

Підписатись можна ТУТ.

У зв’язку з карантином Великдень в 2020 році українці змушені відзначати в незвичних умовах, однак є і плюси: у господинь з’явилося більше часу для експериментів на кухні.

До свята Великодня, який християни східного обряду відзначатимуть 19 квітня, пропонуємо цікавий рецепт приготування головної великодньої страви – паску.

Loading...

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, рецепт приготування паски в мультиварці публікує “Апостроф“.

Для приготування вам знадобиться:.

Популярні новини зараз.

В Україні автоматично припинятимуть виплату пенсії: кого це торкнеться.

Виплата українцям пенсій за квітень: важливе пояснення.

Названо групу крові, власників якої вбиває коронавірус.

Молоко – 1 стакан.

Яйця – 3 шт.

Борошно – 4,5 склянки.

Цукор – 200 г.

Вершкове масло – 150 г.

Сухі дріжджі – 1 пакетик.

Сіль – щіпка.

Ванільний цукор або ванілін – 1 пакетик.

Ізюм – 100 г.

Цукати – 50 г.

Курага – 50 г.

Для глазурі:.

Цукрова пудра – 100 г.

Яйце – 1 шт.

Посипка кондитерська – для прикраси.

Крок 1.

Перед початком приготування, промийте родзинки і залийте гарячою водою.

Трохи нагрійте молоко і залийте ним дріжджі.

Додайте пару столових ложок цукру, перемішайте і поставте в тепле місце на 20 хвилин до появи характерних бульбашок.

Білки відокремте від жовтків.

До білків всипте половину цукру і збийте до зміни їх кольору, вони повинні стати білою пишної масою.

Змішайте збиті білки з дріжджами.

Просійте склянку борошна в миску і змішайте поки не залишиться грудочок.

Залиште на 20 хвилин.

Потім додайте ще один стакан муки і знову змішайте до однорідності.

Як приготувати смачну паску у мультиварці: простий рецепт - Фото 1

Крок 2.

Вершкове масло бажано заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно підтануло.

Змішайте його з рештою жовтків з цукром за допомогою міксера.

Додайте масу в тісто.

Просійте в миску борошно, що залишилося і замішуйте тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук.

Як приготувати смачну паску у мультиварці: простий рецепт - Фото 2

Крок 3.

У тісто вмішати родзинки, курагу і цукати, ретельно перемішайте.

Змастіть каструльку мультиварки рослинним маслом, відправте в неї тісто.

Помістіть каструльку в мультиварку і включіть функцію “Підігрів” на 20 хвилин.

Потрібно, щоб майбутній пиріг піднявся.

Потім виберіть функцію “Випічка”, за замовчуванням час у цієї програми 1 година, але для паски цього мало.

Виставите час на 1-40 хвилин і випікайте.

Як тільки мультиварка повідомить вам про готовність, вимкніть її, але відразу готову випічку виймати не варто.

Дайте їй час ще постояти трохи, близько 30 хвилин буде достатньо.

Як приготувати смачну паску у мультиварці: простий рецепт - Фото 3

Крок 4.

Для прикраси святкового частування приготуйте білково-цукрову глазур.

Змішайте міксером білок від одного яйця і цукрову пудру до утворення стійких піків.

Змастіть верхівку паски глазур’ю і закінчіть прикрасу посипавши її спеціальної посипкою.

Як приготувати смачну паску у мультиварці: простий рецепт - Фото 4

Теги по теме
Народная Правда Пасха
Источник материала
loader
loader