Тіна Кароль поділилася сімейними рецептами пасок
Тіна Кароль поділилася сімейними рецептами пасок

Тіна Кароль поділилася сімейними рецептами пасок

Співачка Тіна Кароль поділилася фірмовим сімейним рецептом сирних пасок.Перший рецепт сирної паски не вимагає випікання, пише ТСН.Для приготування знадобляться такі інгредієнти: Сир – 600 г, вершкове масло – 150 г, сметана – 150 мл, цукор – 1 склянка, волоські горіхи – 100 г, курага – 200 г, родзинки – 200 г.Готуємо сирну масу. Розм'якшуємо вершкове масло і розтераємо його з цукром. Сир двічі пропускаємо через сито. Сухофрукти обдаєм окропом. Дрібнимо за допомогою блендера з горіхами. Інгредієнти з'єднуємо в мисці. Вимішуємо до однорідної маси. Накриваємо сирну масу плівкою. Лишаємо в холодильнику на 8 годин.Сироватку, що відділилася, треба злити. Сирну масу щільно укласти у форму для випікання. Накрити ємність фольгою і залишити в холодильнику на 4 години. Перед подачею на стіл перевернути масу на тарілку.Другий рецепт Тіна Кароль отримала від своєї мами. Для приготування знадобляться: сир – 1 кг, вершки 10% жирності – 1 стакан, яйця – 5 штук, цукор – 2 склянки, вершкове масло – 1 пачка, родзинки (світлі), волоські горіхи, цукати – по 100 грамів, ванільний цукор – 1 пакетик, цедра одного лимона.ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні Чистий четвер: правила й заборони святаДля сирної маси потрібно відокремити жовтки від білків. Збити їх,додати вершки і довести до кипіння в каструлі з товстим дном постійно помішуючи. Поки маса охолоджується, обсмажуємо горіхи на сухій сковороді, а родзинки миємо і сушимо. Натираємо цедру лимона. У охоловшу масу, кладемо сир, вершкове масло. Розтираємо. Потім додємо родзинки, цукати, горіхи, лимонну цедру і ванільний цукор, перемішуємо. Суміш викладаємо у форму для паски на 2 шари вологої марлі і ставимо до холодильника під гніт на 12 годин. Паску прикрашаємо цукатами, глазур'ю, посипками.У великодній сніданок, окрім незмінних пасок і фарбованих яєць, мають входити й інші обов'язкові страви. У переліку нижче – найважливіші з них. Обов'язково мають бути на столі м'ясні, рибні й овочеві страви. Риба засвоюється організмом легше, ніж м'ясо, тому саме з рибних страв рекомендують починати розговіння після Великого посту.

Источник материала
loader
loader