Лесик: Спасибі Віктора Медведчука і Оксани Марченко за те, що приходять на допомогу людям у цей непростий час
Лесик: Спасибі Віктора Медведчука і Оксани Марченко за те, що приходять на допомогу людям у цей непростий час

Лесик: Спасибі Віктора Медведчука і Оксани Марченко за те, що приходять на допомогу людям у цей непростий час

Керівник Харківської міської організації "Опозиційної платформи – За життя" Андрій Лесик подякував Оксану Марченко і Віктора Медведчука за те, що вони надають допомогу мешканцям Харківської області, передаючи медичні маски і пасхальні продуктові набори.

"Сьогодні отримали близько 10 тис масок, більше 500 продуктових наборів. Спасибі Віктора Медведчука і Оксани Марченко за те, що не забули про місто Харків. І в цей непростий час, в якому опинилася вся наша країна, саме такі люди приходять на допомогу. Ми сьогодні намагаємося точково, адресно розвести саме тим людям, які цього потребують. Можливо, лежачі хворі, люди великого віку, ми до них всіх з повагою ставимося і хочемо, щоб у них був світлий свято, незважаючи ні на що. І наша позиція нашої партії "Опозиційна платформа - За життя", що в нашій країні обов'язково все буде добре, і врятує нас усіх хороший настрій, впевненість у своїх силах і, найголовніше, щоб ми нічого не боялися", - сказав він.

Нагадаємо, до свята Воскресіння Христового за власні кошти Оксани Марченко і Віктора Медведчука було закуплено і буде роздано по всій країні 10 тис. продуктових наборів загальною вагою понад 100 тонн.

Раніше Віктор Медведчук і Оксана Марченко на власні кошти закупили і передали в усі районні лікарні Закарпатської області все необхідне для боротьби з вірусом. Всі сімейні лікарі Закарпатської області отримали засоби індивідуального захисту.

Крім того, Благодійний фонд Оксани Марченко передав Інституту серця в Києві унікальну для країн СНД автоматичну систему діагностики в реальному часі, яка з надзвичайною точністю виявляє, зокрема, і коронавірус. Подружжя також придбали 5 апаратів для штучної вентиляції легенів.

Також фонд Оксани Марченко надає допомогу літнім людям та людям з інвалідністю у Києві і Київській області.

Крім цього, за власні кошти сім'я Віктора Медведчука і Оксани Марченко відправила допомогу на Волинь, в Зимненський Святогірський монастир. Тут служать півсотні сестер і послушниць. З-за карантину служби проходять у закритому режимі. І нерідко місцеві жителі звертаються за допомогою.

Фонд Оксани Марченко фінансується з власних коштів Віктора Медведчука і Оксани Марченко.

Источник материала
Поделиться сюжетом