Мер Черкас різко відповів Зеленському на "полум'яний" привіт
Мер Черкас різко відповів Зеленському на "полум'яний" привіт

Мер Черкас різко відповів Зеленському на "полум'яний" привіт

Мер Черкас Анатолій Бондаренко відповів президенту Володимиру Зеленському на його "привіт".

Відповідне відеозвернення він 2 травня виклав на своїй сторінці у Facebook.

"Пане президенте, я думав, що коли Ви переможете в країні буде закон один для всіх. Прийде весна і будемо саджати. Тільки не міськіх голов, а корупціонерів. Я думав, що Ви будете саджати за кнопкодавство, що Ви будете саджати своїх соратників за "Велюр". І Ви знате, ми готові відповідати, але тільки після Ваших однопартійців. А наразі, як у тому фільмі про Крим, Черкаси будуть чинити опір. Черкаси вільне козацьке місто. І якщо потрібно об'єднати Україну, ми об'єднаємо. І пам'ятайте, ніхто в житті не здолав Черкаси, не здолав Холодний Яр, не здолав дух Богдана Хмельницького, Тараса Шевченка", - заявив Бондаренко.

Нагадаємо, раніше виконавчий комітет Черкаської міської ради ухвалив рішення про відкриття перукарень, салонів краси, об’єктів спортивної інфраструктури, літніх майданчиків закладів ресторанного господарювання, магазинів з продажу непродовольчих товарів, електротоварів, меблів, книжкової продукції, ринків та ярмарків з продажу сільськогосподарської продукції та квітів, а також міських парків та скверів і розташованих на їхній території атракціонів. 

Відео Мер Черкас Анатолій Бондаренко пояснив, чому в місті пом'якшили умови для підприємців

У Черкасах вирішили не чекати закінчення карантинних обмежень і вже пом'якшили умови для частини підприємців. Рішення ухвалив виконавчий комітет Черкаської міської ради. До такого кроку вдалися після чисельних звернень від представників бізнесу, які через карантин опинилися на межі виживання. Окрім того, виконком дозволив відвідувати спортивні майданчики для тренувань, парки та сквери. Серед містян є чимало й критиків такого рішення. Тому з нами на зв'язку міський Голова Черкас Анатолій Бондаренко. Більше про коронавірус

Мер Черкас Анатолій Бондаренко пояснив, чому в місті пом'якшили умови для підприємців

 

Источник материала
loader
loader