Гвоздик планує похід за чемпіонським титулом, який убивчим нокаутом завоював Альварес
Гвоздик планує похід за чемпіонським титулом, який убивчим нокаутом завоював Альварес

Гвоздик планує похід за чемпіонським титулом, який убивчим нокаутом завоював Альварес

Український боксер Олександр Гвоздик висловив бажання знову стати чемпіоном світу.

Сашко збирається заволодіти поясом WBO, після чого отримати можливість провести бій-реванш з росіянином Артуром Бетербієвим.

"Краще було б рухатися лінією WBO, тому що там зараз немає чемпіона. Зараз хороші шанси там зачепитися. Хотілося б рухатися в цьому напрямку, виграти титул і поступово прийти до реваншу з Бетербієвим", - розповів Гвоздик в  інтерв’ю Instagram-каналу Pro Boxing UA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Экс-чемпион мира по версии WBC @alex_gvozdyk дал интервью инстаграм-блогу @pro_boxing_ua 0:01 Как Александр проводит карантин 1:48 Какими видами спорта увлекается чемпион 2:30 Про популярность в США 4:37 Про Боба Арума и Тедди Атласа 6:08 Про знакомство с Тедди Атласом 9:00 Про дальнейшие планы 9:38 Кого из украинцев Гвоздик видит будущими чемпионами мира 11:18 Про Артема Далакяна и Сергея Деревянченко

Допис, поширений Pro Boxing UA (@pro_boxing_ua)

Додамо, що пояс WBO належав легендарному мексиканцю Саулю Альваресу після його брутальної перемоги нокаутом над росіянином Сергієм Ковальовим у листопаді минулого року. У грудні 2019 року Альварес добровільно відмовився від титулу WBO і він став вакантним.

Наразі в активі Гвоздика 17 перемог (14 нокаутів) та одна невдача. В останньому поєдинку Сашко технічним нокаутомпоступився Артуру Бетербієву та втратив титул за версією WBC.

Наступним суперником Гвоздика повинен був стати Джессі Харт, а їхній поєдинок мав відбутися 30 травня в андеркарті бою Василь Ломаченко -Теофімо Лопес. Утім, через поширення COVID-19, усі дуелі будуть скасовані.

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader