Зеленський закликав оператори зв’язку пришвидшити покриття України інтернетом
Зеленський закликав оператори зв’язку пришвидшити покриття України інтернетом

Зеленський закликав оператори зв’язку пришвидшити покриття України інтернетом

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із представниками операторів зв’язку в Україні та закликав їх пришвидшити покриття країни інтернетом.

Про це повідомляє пресслужба ОП.

"Зараз в Україні 5 тисяч 800 маленьких містечок, де немає зв’язку. Я сам бачу це, коли їжджу в ці містечка. І не секрет, що на деяких дорогах люди по півгодини не мають жодного зв’язку взагалі. Треба змінювати це, і змінювати швидше", – заявив Зеленський.

За його словами, інтернет також потрібно встановити у потягах "Укрзалізниці" та на українських дорогах. Він також закликав операторів виконувати указ президента № 497 "Про деякі заходи з покращення доступу до мобільного Інтернету" у повному обсязі.

"Дуже тішить статистика за квітень – вперше мобільний широкосмуговий доступ до Інтернету з’явився у 870 населених пунктах, у яких проживає 390 тисяч осіб, а додатковий оператор з’явився ще в 550 пунктах. Це можливо! Давайте рухатися швидкими темпами й надалі", – зазначив Глава держави.

Нагадаємо, 22 квітня президент України Володимир Зеленський дав завдання Кабміну забезпечити українців можливістю отримувати усі державні послуги онлайн. Він запевнив, що нині достатньо політичної волі для подальших цифрових перетворень України. Влада й надалі змінюватиме застаріле законодавство, що заважає цифровим реформам.

Відео МОЗ радить утриматися від виходу з дому, а продукти замовляти через інтернет

Утриматися від виходу з дому, а продукти замовляти через інтернет - такі рекомендації на період карантину оприлюднило Міністерство охорони здоров'я. Тепер охочих замовити їжу так багато, що реєструватися на закупи потрібно аж на тиждень наперед. Чому так довго і чи варто перейматися за якість продуктів від кур'єра - у сюжеті. Більше про коронавірус в Україні 

МОЗ радить утриматися від виходу з дому, а продукти замовляти через інтернет
Источник материала
loader
loader