"За зневагу до нашого народу": український борець пояснив, чому викликав Усика на бій
"За зневагу до нашого народу": український борець пояснив, чому викликав Усика на бій

"За зневагу до нашого народу": український борець пояснив, чому викликав Усика на бій

Український борець вільного стилю Богдан Грицай назвав причини, чому викликав боксера Олександра Усика на бій без правил.

Про це спортсмен розповів в інтерв’ю сайту Главком.

"Останньою краплею стало те відео, в якому Олександр вдався до відвертих погроз звичайним українцям, продемонструвавши зневагу до всього нашого народу. Це неприпустимо. Я не витримав, бо ще такого не бачив, щоб професійний спортсмен займався залякуванням простих людей. Тому вирішив запропонувати Усику вийти зі мною в клітку. Я не бився там ніколи, точно так само, як не робив цього й він. Запропонував йому рівні умови. Нехай покаже, на що здатен, а не лякає", - пояснив Грицай.

Борець усвідомлює той факт, що Усик навряд чи погодиться вийти на поєдинок з ним, але кинув виклик, щоб показати здатність українців постояти за себе.

"Я розумію, що ймовірність того, що він прийме виклик, мізерна. Але я показав, що є українці, які здатні дати йому відсіч. Нехай буде до цього готовим. Досить уже мовчати і слухати образи на адресу нашої країни і нас як її громадян", - сказав Богдан.

Грицай додав, що не боїться осуду за свій вчинок з боку спортивної спільноти.

"Я готовий чути на свою адресу неприємні речі. Знаю погляди цих людей і навряд чи вони здатні чимось мене здивувати.

Наразі телефонують і пишуть мої друзі та знайомі. Підтримують. Поміж них є відомі спортсмени, але нехай вони самі озвучують свою позицію. Можу сказати, що одним з перших мені зателефонував і похвалив Герой України Юрій Шухевич. Було дуже приємно, бо вельми поважаю цю людину", - зізнався Грицай.

Раніше ТСН Проспорт розповідав про неоднозначні висловлювання та вчинки Олександра Усика та Василя Ломаченка, через які українські боксери нажили собі недоброзичливців.

Источник материала
loader
loader