Під будинком Зеленського активісти влаштували акцію "Хто замовив Гандзюк?"
Під будинком Зеленського активісти влаштували акцію "Хто замовив Гандзюк?"

Під будинком Зеленського активісти влаштували акцію "Хто замовив Гандзюк?"

Під будинком президента Володимира Зеленського зібралися активісти ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?". 
Про це повідомляють у сюжеті ТСН.Ранок. 

Активісти вважають, що розслідування згорнули передчасно. Зокрема, не усі причетні нині під слідством. Крім того, не зібрана частина доказів, тож у суді справа розвалиться. 

Оскільки президент обіцяв тримати справу Гандзюк на особистому контролі, активісти прийшли до його будинку нагадати про його обіцянку. "У справі немає показів ключових організаторів і співорганізаторів, справа розвалиться. Але Зеленський персонально обіцяв посадити всіх причетних", - каже учасник акції протесту Роман Сініцин.

Відео Справа Гандзюк: активісти влаштували акцію протесту під будинком Зеленського

Акція протесту під будинком президента Зеленського. Там зібралися активісти ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?". Вона померла півтора роки тому, за три місяці після того, як в Херсоні її облили сірчаною кислотою. Головними підозрюваними у цій справі слідство назвало голову Херсонської облради Владислава Мангера та помічника-консультанта, депутата цієї ж ради - Олексія Левіна.

Справа Гандзюк: активісти влаштували акцію протесту під будинком Зеленського

Нагадаємо, активістка померла півтора роки тому. Це сталося за три місяці після того, як в Херсоні її облили сірчаною кислотою. Головними підозрюваними у цій справі слідство назвало голову Херсонської облради Владислава Мангера та помічника-консультанта, депутата цієї ж ради Олексія Левіна. Їм закидають організацію нападу на активістку та вже вручили підозри. Справу передали до суду. Кілька тижнів тому в СБУ заявили про завершення слідства.

Источник материала
loader
loader